09 / 24 / 2023
Новини Хороскопи Месечен хороскоп за септември 2023 общ за всички зодии

Месечен хороскоп за септември 2023 общ за всички зодии

0 коментари
Месечен хороскоп за септември 2023 общи за всички зодии

Месечен хороскоп за септември 2023: Астролозите предупреждават, че септември 2023 г. ще бъде много динамичен месец, който ще изисква от всички знаци на Зодиака буквално да използват целия си ресурс и да мобилизират всичките си вътрешни резерви, за да се справят емоционално с натиска, който небесните тела ще оказват върху човешкия живот във всички сфери: както върху живота на всеки от нас, както и върху социалния и политически живот в по-глобален смисъл.

През септември ще се отдалечим от летаргията, предизвикана от горещите вълни през август, и може да откриете, че някои от вашите застойни ситуации също започват да се приплъзват напред. Според месечен хороскоп, септември е пространство, пълно с възможности. Но това не означава, че трябва да запълните това пространство със свръхусложнения. Опитайте се да удължите летния отдих, доколкото можете преди есенното равноденствие, което настъпва в средата на месеца. Благодарете за изобилието и реколтата от лятото и приветствайте предстоящите по-дълги нощи и по-студени дни.  

На тази дата Симеон Велики разбива при Ахелой Източната Римска империя

Месечен хороскоп за септември 2023 общ за всички зодии 10 оздравителни мисли на Петър Дънов

Месечен хороскоп за септември 2023 – зодия Овен

месечен хороскоп

Месечен хороскоп – Овен

Овен: Овните трябва да се подготвят, защото септември ще им предостави среща с човек, който по-късно ще означава много в живота им. Необвързаните хора ще срещнат сродната си душа, а бизнесмените най-накрая ще се свържа със своя бизнес партньор, на когото могат да се доверят безусловно. Това не е много активен месец във финансово отношение и като че ли има затишие в работата, но в края на месеца професионалният живот отново ще кипи, така че се възползвайте от възможността да се отпуснете и да съберете сили.

В личния ви живот може да възникне известно напрежение, възможни са недоразумения или конфликт на интереси, така че се опитайте да бъдете търпеливи – скоро всичко ще се нареди. Опитайте се да слушате сигналите, които тялото ви изпраща: може би ще получите малък дискомфорт от неразположение, на което е препоръчително да обърнете внимание. Не се отказвайте от служебните пътувания, те могат да изведат кариерата ви на следващото ниво. Сега членове на ръководството са твърде заинтересовани от вас, така че се опитайте да се покажете от най-благоприятната страна.

Съвет за зодия Овен за м. септември 2023: щастието е на прага ви, бъдете готови да го приветствате и пуснете в живота си.

Месечен хороскоп за септември 2023 – зодия Телец

месечен хороскоп

Месечен хороскоп – Телец

Телец-месечен хороскоп: Телците не трябва да разчитат на никого през този месец, трябва да разчитат само на себе си. През месеца може да възникнат спорни въпроси, които трябва да разрешите тук и сега, защото от решението зависи вашето бъдеще. Вашето семейство може да изисква повишено внимание от вас, но не трябва да следвате тяхното ръководство във всичко: останете възможно най-независими от капризите на другите хора.

Избягвайте флирта и романтиката отстрани: това е неблагоприятно време за тайни и интриги, можете да бъдете извадени наяве доста болезнено. Въпреки това едва ли ще искате да погледнете настрани: в личния ви живот всичко през септември ще бъде изпълнено с романтика и нежност. И за вас е по-добре съзнателно да избягвате стресови ситуации, защото ще сте емоционално и психологически по-чувствителни. Това може да се отрази и на вашето здраве: главоболие поради стрес, чувство на умора.

За щастие, в кариерата през този месец са възможни неочаквани приятни събития, изгодни предложения, които в крайна сметка могат да доведат до добри, обещаващи проекти.

Съвет за зодия Телец за м. септември 2023: доверете се на себе си и не разчитайте на другите, включително и в любовните взаимоотношения.

Месечен хороскоп за септември 2023 – зодия Близнаци

месечен хороскоп

Месечен хороскоп – Близнаци

Близнаци-месечен хороскоп: За Близнаците септември ще бъде месец на душевни терзания и размисъл за мястото им на този свят. Ще искате да промените нещо в живота си, да излезете от обичайната си среда и дори да преобърнете комфортния и уютен свят с главата надолу, само за да получите нови впечатления. Бъдете внимателни: вашето недоволство от статуквото в крайна сметка може да доведе до ненужни конфликти. До средата на месеца атмосферата в семейството може да е леко напрегната, затова се опитайте да бъдете по-сдържани. Може би ще си припомните някои стари оплаквания. Необвързаните Близнаци могат да срещнат по пътя си човек, който изобщо няма да отговаря на техния идеален тип партньор, но въпреки това, ще се решат на връзка.

В работата може да се появят неочаквани идеи, които ще ви помогнат да се справите дори с най-странните задачи. Ще се покажете в най-добрата светлина, ще покажете своя професионализъм и в бъдеще това ще ви се отплати повече от под формата на бонуси или други стимули. Бизнесмените трябва внимателно да обмислят нови проекти и инвестиционни предложения.

Съвет за зодия Близнаци за м. септември 2023: опитайте се да не се увличате по самолюбие и борба със скучната реалност – ценете това, което имате.

Месечен хороскоп за септември 2023 – зодия Рак

месечен хороскоп

Месечен хороскоп – Рак

Рак-месечен хороскоп: За представителите на зодия Рак септември ще бъде напълно спокоен месец, когато никакви кардинални инциденти няма да нарушат душевната ви хармония. Това има и двете си страни: манна небесна не се предвижда, така че ако искате нещо, можете да го постигнете само с упорит труд.

Ако все още сте необвързани, тогава не трябва да очаквате, че вашата Съдба ще ви намери сама там, където сте сега: трябва да решите какво искате от личния си живот и да продължите смело в тази посока. В семейния живот ви очаква хармоничен период, когато вашите близки ще ви зарадват с незначителни, но приятни изненади.

През септември трябва да укрепите здравето си с витамини и спорт: тялото няма да ви причини големи проблеми, но си струва да вземете превантивни мерки в навечерието на сезона на настинките. В работните въпроси ви очаква заслужено признание и дори можете да отворите собствен бизнес, ако желаете – всяка ваша идея през този период ще бъде увенчана с успех. И колкото повече независимост проявявате, толкова по-добри ще са резултатите.

Съвет за зодия Рак за м. септември 2023: хармонията в мислите и делата ви е гарантирана, така че не се тревожете за нищо.

Месечен хороскоп за септември 2023 – зодия Лъв

месечен хороскоп

Месечен хороскоп – Лъв

Лъв-месечен хороскоп: септември ще бъде пълен с най-неочакваните и приятни събития, много от които ще повлияят на съдбата ви по най-положителен начин. Може би ще закупите недвижим имот или ще планирате важни събития. Ако обмисляте смяна на работа, ще намерите добър, перспективен вариант. Единственото нещо, за което трябва да внимавате, е, че поради несдържаност в преценката и нрава можете да нарушите спокойствието в семейството и да предизвикате конфликти. Затова се опитайте по-малко да критикувате близките си: те могат да реагират бурно на това.

Тялото през този период трябва да се остави да си почине, да се избягва прекомерен стрес, както физически, така и емоционален. Ако имате възможност да отидете в здравен санаториум, тогава това ще ви се отрази добре. Професионалната дейност през септември ще бъде изпълнена със съмнения и недоразумения, затова е по-добре да не започвате големи финансови сделки, никакви значими проекти сега.

Съвет за зодия Лъв за м. септември 2023: наслаждавайте се на живота по всички въпроси, освен по финансовите – отваряйте си очите!

Месечен хороскоп за септември 2023 – зодия Дева

месечен хороскоп

Месечен хороскоп – Дева

Дева-месечен хороскоп: За представителите на зодия Дева септември ще бъде месецът, в който се отдават изцяло на семейството и делата на близките, като се грижат за тях. Отношенията със сродната ви душа ще се развият добре, защото най-накрая ще й обърнете достатъчно внимание. Единственото условие за такова хармонично съжителство: дръжте емоциите си под контрол, не реагирайте прекалено на моменти, които не си заслужават. Отделете време за решаване на ежедневни проблеми, които са се натрупали в изобилие, погрижете се за подреждането на дома и работното място.

Всичко със здравето ви ще е наред през този месец, но това не означава, че можете да се отпуснете и да не реагирате на сигналите, които тялото ви дава под формата на неразположение или умора. Ако някакви симптоми се повтарят от време на време, тогава обърнете внимание.

Но по финансови въпроси Девите могат да изпитат определени трудности. Избягвайте ситуации, в които има опасност да попаднете на стръвта на измамници, бъдете предпазливи и внимателно проверявайте цялата информация, която получавате.

Съвет за зодия Дева за м. септември 2023: Насладете се на общуването с любимите хора и избягвайте съмнителни финансови транзакции.

Месечен хороскоп за септември 2023 – зодия Везни

Месечен хороскоп за септември 2023 общ за всички зодии

Месечен хороскоп – Везни

Везни: за представителите на зодия Везни септември няма да е лесен месец: ще изисква от тях много сила и постоянство, за да постигнат целите си. Първо, активизира се социалната активност на Везните, и второ, в професионалната сфера рязко ще се увеличи броят на спешните за изпълнение задачи. Но ще имате всички фактори, които ще ви позволят да се справите с тази активност през месеца, така че в крайна сметка да получите добър резултат и признание.

В семейството всичко ще бъде гладко и хармонично, но при условие, че се държите разумно и снизходително по отношение на слабостите на близките си. Този месец ще има повече от достатъчно склонности към недоволство и конфликти, но ако не последвате примера им, те няма да се превърнат в нещо лошо за вас.

Но трябва да обърнете голямо внимание на тялото си: преди смяната на сезоните трябва да се запасите със сила и да извършите пълна диагностика на тялото, за да сте сигурни, че няма причини за притеснения и само здравословният начин на живот е единственото условие, което трябва да бъде изпълнено, за да се насладите напълно живот.

В професионалната сфера началото на септември ще ви се стори напразно и трудно, тъй като по това време се падат пиковите периоди на работния ви хороскоп. Но тези върхове ще преминеш с чест. Възможни са напрегнати ситуации, свързани с работата или неочаквани пътувания. Отнасяйте се към тях философски: все пак трябва да положите усилия, така че струва ли си да се тревожите за това?

Съвет за зодия Везни за м. септември 2023: философското отношение към неприятните изненади е ключът към поддържането на хармонията в душата ви.

Месечен хороскоп за септември 2023 – зодия Скорпион

Месечен хороскоп за септември 2023 общ за всички зодии

Месечен хороскоп – Скорпион

Скорпион: месец септември ще премине за Скорпионите под знака на доброто настроение. Ще имате много енергия, за да изпълните плановете си, ще бъдете пълни с ентусиазъм и решителност, така че лесно ще можете да разрешите всички проблеми, които този месец ще ви постави (и няма да са толкова много). Можете да разчитате на късмет в почти всички сфери на живота, включително и на любовния фронт.

Близките хора може да ви изненадат с приятно и значимо събитие, така че започнете да се подготвяте за тях веднага щом получите новината: може да е необходима вашата помощ при подготовката на големи семейни събития.

По отношение на здравето също всичко ще бъде наред, единственото е, че трябва да пестите силите си и да не ги хабите за дреболии. Организирайте си релаксиращо пътуване, пикник сред природата, ваканция – такова пътуване ще ви даде много сили. Избягвайте подозрителността по въпросите на благосъстоянието, не обръщайте твърде много внимание на леки заболявания, те могат просто да са резултат от умора и стрес.

През септември всичко ще бъде наред с финансите на Скорпионите, но за това ще трябва да работите упорито, защото нищо няма да се получи просто така – ще трябва да положите усилия, но те ще се отплатят повече от това. Възможни са интересни проекти и предложения, които трябва да бъдат съгласувани веднага. Всичко, което септември ви носи, ще бъде положително и продуктивно.

Съвет за зодия Скорпион за м. септември 2023: усмихвайте се по-често, през септември ще имате много причини за това.

Месечен хороскоп за септември 2023 – зодия Стрелец

месечен хороскоп

Месечен хороскоп – Стрелец

Стрелец-месечен хороскоп: нови приятели, ярки впечатления, много забавления – всичко това ще донесе септември на представителите на зодия Стрелец. Няма да има по-малко работа, но ще имате възможност да комбинирате работата с приятелска и романтична комуникация. В личен план можете да очаквате събития, които не сте могли да си представите в живота си преди: това ще бъдат не само положителни събития – това не винаги е драматично или край на нещо, във вашия случай те могат бъде началото на нещо ново тогава. Семейството може да ви поднесе няколко изненади, които могат коренно да променят вектора на живота, така че бъдете подготвени за факта, че нещо ще промени драстично обичайния ход на живота.

Всички здравословни проблеми, които ще имат Стрелците през септември, ще бъдат свързани с промени в настроението и като цяло с емоционалната сфера. Опитайте се да не приемате неприятни дреболии присърце, защото знаете по-добре от всеки друг как стресът се отразява негативно на вашето физическо състояние. Но по отношение на финансите Стрелецът ще има безусловен успех този месец: възможни са повишения, бонуси, нови предложения, някои промени в кариерата, които ще донесат печалба. Ако сте бизнесмен, тогава печелившите масови поръчки могат да попаднат при вас и ще се появят нови клиенти, с които ще изградите взаимноизгодно сътрудничество на дългосрочна основа.

Съвет за зодия Стрелец за м. септември 2023: по-лесно и позитивно се отнасяйте към изненадите, които животът ви поднася и тогава месецът ще премине под знака на радостта и успеха.

Месечен хороскоп за септември 2023 – зодия Козирог

Месечен хороскоп за септември 2023 общ за всички зодии

Месечен хороскоп – Козирог

Козирог-месечен хороскоп: през септември не всичко ще бъде така лесно за Козирозите. Ще изникнат въпроси и проблеми, които не могат да бъдат решени сами, така че ще трябва да потърсите съвет от професионалисти. Но всичко това ще бъдат незначителни проблеми, които бързо ще се разрешат и ще изчезнат, без да оставят следа.

При семейни спорове е по-добре да останете неутрални, да не се намесвате в конфликти и да не бързате да изразявате мнението си, особено ако не разполагате с пълна информация по въпроса. Същото важи и за любовните въпроси: дори ако партньорът ви порази неприятно с постъпката или мнението си, не бързайте да му лепите етикет – опитайте се да разберете защо е направил това, а не друго. През септември на Козирозите ще се натрупат битови проблеми, от чието решение няма да може да се измъкнат. По-добре е да се захванете с тях веднъж и да ги разрешите, отколкото да влачите със себе си товар от нерешени проблеми.

Но Козирозите трябва да обърнат специално внимание на здравето: има проблеми, които се натрупват от дълго време и сега е време да им се обърне необходимото внимание. Посетете специалист и отделете повече време за профилактика.

В работата е много важно да обърнете внимание на планирането, защото сега в кариерата ви идва етапът на обобщаване и обмисляне на стратегия за бъдещето. В бъдеще ви очакват промени в кариерата и трябва да ги посрещнете напълно подготвени.

Съвет за зодия Козирог за м. септември 2023: Решавайте проблемите веднага, но не ги отлагайте.

Месечен хороскоп за септември 2023 – зодия Водолей

Месечен хороскоп за септември 2023 общ за всички зодии

Месечен хороскоп – Водолей

Водолей-месечен хороскоп: септември ще бъде доста напрегнат месец за Водолеите: първо, в семейството ще възникне някакво недоразумение, което ще се отрази на емоционалната атмосфера като цяло. Второ, ще имате значителни финансови затруднения, които ще ви принудят да обърнете внимание на онези начини за допълнителен доход, които вече са се доказали като ефективни в миналото. Проблемите, които ще донесе месеца, трябва да се приемат като възможност за придобиване на полезен опит, който не можете да купите за никакви пари.

Децата и семейството ще изискват допълнително внимание от вас и трябва да оставите настрана всички други дела и да се заемете с онези проблеми, които семейството ще изисква от вас да разрешите. Възможни са промени, интересни съдбовни събития, можете да получите покана за събитие по приятен и значим повод.

Що се отнася до здравето, сега е много важно да се върнете към спорта и да преминете към правилното хранене, тъй като напоследък обръщате твърде малко внимание на тялото си. Опитайте се да избягвате прекалено силни емоционални преживявания, стресове, които подкопават тялото ви много повече от вирусите.

Водолеят трябва да бъде особено внимателен по въпросите на финансите. Ако не можете сами да разрешите проблема с финансите, тогава е по-добре да се обърнете към съветите на опитни хора. Но що се отнася до кариерните въпроси, сега имате всички шансове да покажете своя професионализъм в толкова благоприятна светлина, че да заслужите повишение, бонус и признание от колеги.

Съвет за зодия Водолей за м. септември 2023: внимавайте с парите, сега не е най-доброто време за поемане на рискове.

Месечен хороскоп за септември 2023 – зодия Риби

Месечен хороскоп за септември 2023 общ за всички зодии

Месечен хороскоп – Риби

Риби-месечен хороскоп: за представителите на зодия Риби септември е време за решаване на кариерни въпроси. Ако сте обмисляли да смените работата си, направете го сега и ако сте искали да поискате увеличение на заплатата при шефа си, тогава точно сега ще бъдете чути и разбрани. Добре е да инвестирате в нещо значимо и надеждно.

На любовния фронт Рибите също имат всички шансове да успеят, така че Рибите, освободени от връзки, сега трябва да активизират дейността си, за да намерят сродна душа. В очите на другите сега сте просто неустоими. През септември всяка комуникация – романтична, приятелска, работна – ще бъде успешна.

Градинската работа ще се окаже полезна за вашето здраве, така че не си отказвайте удоволствието да се ровите в цветната градина или да се заемете с хоби – плетене, гоблен, бродиране. Единственият важен аспект, на който този месец трябва да обърнете внимание за вас е рязкото намаляване на енергийния ви потенциал, така че ще имате много ентусиазъм да постигнете някои важни резултати, но може да нямате достатъчно сили да завършите нещата. Затова не забравяйте да дадете почивка, както на тялото, така и на душата.

Съвет за зодия Риби за м. септември 2023: в момента сте особено красиви, така че отделете повече време за романтични връзки.

Виктор Димчев: Никога Не забравяйте, че този режим ще е като онзи режим

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност