04 / 17 / 2024
Новини България Кремена Халваджиян: Нямахме пари и за кафе в един период

Кремена Халваджиян: Нямахме пари и за кафе в един период

Бяхме на косъм да напуснем страната, призна тя

от infomax
0 коментари
Кремена Халваджиян: Нямахме пари и за кафе в един период

Съпругата на продуцента  Маги Халваджиян разказа пред Нова телевизия, че много пъти й е писвало и двамата са били само на крачка да заминат да живеят в друга страна.

На Кремена Халваджиян  и боли дошло до гуша от това да чете всевъзможни писания за себе си и за семейството си. Затова и била на  косъм да зареже всичко в България и да замине с мъжа си за Италия, където се чувствали чудесно. „Няма да спра да ходя в Италия, а дали ще си тръгнем от тук, понятието вече не е както преди. Много ми се щеше да излезе, че оставяме бизнеса тук, защото толкова бях побесняла наскоро, то не са един и два случагеи. И бях казала на Маги, че сядам да пиша пост, че си тръгваме и няма да я гледаме тази простотия“, каза в интервю за Нова телевизия Кремена.

„Не знам дали той е готов, все пак работата ни е тук, още сме на въртележката здраво, а и имаме много неща извън тези в телевизията, с които се занимаваме“, обясни  тя основната причина да не вземат категоричното решение да напуснат България. „Толкова много си обичам страната, но просто на моменти полудявам, че това ще се случи“, казва още тя.

„За съжаление повечето хора мислят, че ние сме се родили на задната седалка на скъпа кола със златен биберон в устата, а далеч не е така“, разсъждава тя.

„Аз не съм ги имала винаги парите. Ние сме си минали по пътя – нямахме пари и за кафе в един период. От нищо не ме е срам. Нямането ме е научило на имането“, сподели тя.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 2.8 / 5. Брой гласове: 12

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising