07 / 22 / 2024
Новини България Капка Тодорова: Психиатрия, казвам ви

Капка Тодорова: Психиатрия, казвам ви

от infomax
0 коментари
Капка Тодорова: Психиатрия, казвам ви

Капка Тодорова, журналист. Фейсбук

Някакви хора се разхождат в псевдоносии, цървули, носни кърпи с четири възела върху теметата, снежно бели ризи и се преструват на автентични българи, като българин явно е синоним на музеен селянин. Радев обявява народно движение 3 март от Шипка. Всичко това отдалеч изглежда малко като репортаж от психиатрия, да ви кажа. Резерват на 19-и век, ма с течаща вода, ток, социални помощи и пържолЕ от супера всеки ден на масата.

Радев ни намеква, че има някакъв враг, срещу когото трябва да се бием, за да го облечем него в още повече власт (всъщност това, което говори за конституцията в превод означава: искам да съм цар, ама не м идават), Копейкин ни посочва някакъв враг, който иска да ни завладее и насъсква хората, за да не им остане време да се занимават с вилата му на брега на морето за 20 стотинки, тия с алцхаймера от бесепето па съвсем са заорали в 44-а и продължават да се кланят на жената-мъж с Шпагин в центъра на София, въпреки че се страхуват от лесбийки и гейове и прочие и прочие. В същото време на крачка извън резервата хората обсъждат и произвеждат ток от слънце, автомобили без бензин, храна за всички, произведена с помощта на въздуха, изкуствен интелект и пътуване в космоса.
Психиатрия, казвам ви. Най-адекватна на тоя фон е жената от елстъба в Червен Бряг, дето крещеше „Дайте си ми водкатааа“.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising