04 / 23 / 2024
Новини Dolce vita Камелия се размина със сватбата си заради….

Камелия се размина със сватбата си заради….

0 коментари
Камелия се размина със сватбата си заради....

Певицата Камелия и половинката й Цветин е трябвало да се оженят точно преди пандемията, която осуетила плановете им.
Тя се кълне, че с любимия й имат и дълбока духовна връзка: “Цвети ме изпълни физически и духовно и ме накара да светя! Любовта е всичко, стига да има с кого да я споделиш и да се грижиш за нея”

Камелия се радва на дългогодишна щастлива любов с половинката си Цветин, въпреки че не са правили сватба и нямат сключен брак. “Много сме мислили за тържество с Цвети. Мисля, че си има ред на нещата, които трябва да се случат. Когато ние сме искали и природата по някакъв начин ни е пречела, защото като бяхме решили и точно стана пандемията.

Аз исках да направим голям купон за юбилея ми, а то затвориха всички ресторанти… Така че, следваме естествения ход на нещата, но по принцип ни е кеф и сме отворени за сватба” – загатва певицата .

Камелия е сред най-канените певици както на клубната сцена, така и на частни партита, а и често е пяла на сватби. Сред най-забавните й участия е сватба в столицата.

“Имаше една сватба в София, на която младоженецът се оказа супер голям мой фен и през цялото време толкова танцува – постоянно крещеше, викаше и подскачаше! Доста се изпоти човекът и се наложи да се преоблича няколко пъти, защото наистина не слезе от дансинга през цялата нощ. Накрая си облече дрехи на шейх, като от клипа ми „Яхабиби“ и започна да прави всякакви забавни скечове и номера: лежа по пода, ставаше – падаше и пак продължаваше! Просто пращеше от енергия и беше най-усмихнатият и позитивен младоженец, а булката беше плътно до него – прекрасно семейство, весели и щастливи хора. Радвам се, че съм артист, който може да си позволи този лукс – песните ми да се слушат не само от от хора, които ходят по клубовете, а и от тези, които не излизат след два, а си лягат около 22, 30 часа” – разказва звездата пред “Труд”.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising