07 / 22 / 2024
Новини България Калоян Методиев: Държавната бухалка на Радев се стовари върху мен

Калоян Методиев: Държавната бухалка на Радев се стовари върху мен

Натискът върху семейството ми бе политическа поръчка на служебния кабинет.

от infomax
0 коментари
Калоян Методиев: Държавната бухалка на Радев се стовари върху мен

Калоян Методиев, бивш президентски съветник

Повече от 9 месеца НАП прави ревизия на мен и съпругата ми. Тормоз, справки, постоянно даване на обяснения, вадене по цели дни на документи за години назад…. Проверката не установи никакво разминаване между доходите ни и начина ни на живот. Нито стотинка. Стотици страници проверки от смяна на маслото на колата до къмпинга, на който ходим.
Не обвинявам десетките служители, впрегнати да правят проверката. Натискът, колкото върху семейството ми, е бил и върху тях. Ясно ми е, че беше политическа поръчка на служебния кабинет.
Затова

една от първите смени на Радев беше на шефа на НАП

– лице от пловдивския им кръг, въпреки че приходната агенция няма никакво отношение към провеждането на изборите. Трябваха му бухалки. Пиша това, защото не съм само аз. Стотици от политическите опоненти на президента бяха тормозени по време на служебната му власт.
По време на цялата проверка от главата ми не излизаше филмът на БТВ за един квартал в Бяла. Семейства с по няколко огромни къщи-палати, строят и нови, последни модели лимузини, пиянски оргии на хора накичени с килограми злато, които чистосърдечно си признаваха, че никога не са работили нищо, нямат доходи, милионите били от дъщеря проститутка на Дунав мост и т.н. Ярък контраст.

За бизнес кръга на кохортата на Радев,

за криминалния контингент и за неработилите никога милионери проверки няма. Държавните служители бяха хвърляни на друго място.
Държавната бухалка се стовари върху мен заради политически критики и позиции. Ефектът обаче беше, че пишех два пъти повече статии и давах два пъти повече интервюта. Когато посягат на семейството ми не само ме мотивират повече, но и ме втвърдяват. Особено, когато е несправедливо.
Безобразията на служебната власт на Радев са повсевместни – от злоупотреби с институциите, през масови чистки на хора, тежка корупция та чак до подписване на антибългарски договори в безобразен разрез с националния интерес за десетки години напред.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising