07 / 22 / 2024
Новини България Калина Андролова за въздействието на Лена върху властта, Алексей Петров и Румен Радев

Калина Андролова за въздействието на Лена върху властта, Алексей Петров и Румен Радев

от infomax
0 коментари
Калина Андролова за въздействието на Лена върху властта, Алексей Петров и Румен Радев

Калина Андролова, Фейсбук

Калина Андролова за въздействието на Лена върху властта, Алексей Петров и Румен РадевСоня Колтуклиева е написала, че татко Петко боготвори Лена и че е изпратил Лена при Алексей Петров след песента на Ку-ку бенд за хищната хиена.

Междувременно правителството отрича да е имало каквито и да е връзки с Алексей и се срамува да освети това взаимодействие и мениджмънт върху Киро и Петко от страна на известната барета. Знам от Алексей, че татко Петко много често говори за Лена и когато Алексей му каже нещо, татко Петко спонтанно вмъква с апломб: „Да, и Лена така казва!“

Явно въздействието на Лена е наистина огромно върху властта в България. Алексей се учудваше, че Лена има такова огромно влияние върху Киро и Петко, и леко се подсмихваше на този парадокс. Наричаше го обсебване. Алексей също така, както пише ПИК, има

своя принос в избирането на Румен Радев

за президент и дори в посочването му да е именно той.

Алексей ми разказа историята, кой е отишъл при него, какво е поискал, кои са били другите лица, потенциални кандидати за президент и как точно е избран Румен Радев. Разбира се, практиката партии да се свързват с бизнеса, включително и сенчестия, за да искат пари за кампании не е нова, а е стара колкото и света. Но истината е, че Румен Радев така дойде на власт. След това зависимостите ги видяхме в служебните му правителства. Нацията очакваше промяна, а получи тежка подмяна.

Скоро се зачетох в нещо от Ходорковски,

казваше така: „Чел съм достатъчно Шекспир, за да разбирам участта на трагичните му герои, които постигат светски успехи и се издигат до върховете на властта и богатството… само за да бъдат поразени и да изгубят всичко. Но докато те изпадат в разруха и отчаяние, Шекспир понякога ги дарява с нещо, което не са имали преди – способността да виждат нещата ясно, както вътре в себе си, така и в света.“ Да де, ама на нашите политици Шекспировата мистика е спестена. Още не са поразени и не са изгубили нищо, отвреме навреме Съдбата им зашлевява единствено по някоя плесница. Може би затова това не поумняват, нито провиждат. Просто продължават да я карат все така с предателства и алчност.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising