07 / 14 / 2024
Новини България Ицо Хазарта: Изненадан съм и дори ужасен от това колко е различно в политиката

Ицо Хазарта: Изненадан съм и дори ужасен от това колко е различно в политиката

100 пъти да имах възможност да върна времето назад, 100 пъти щях да взема същото решение

0 коментари
Ицо Хазарта: Изненадан съм и дори ужасен от това колко е различно в политиката

Няма да се откажа от политиката. Аз съм приел, че това е моята мисия и я следвам. Не съм там, за да спечеля статуса на звезда, а за да го загубя, но да направя това, което е правилно.
Това заяви пред Нова тв Христо Петров – Ицо Хазарта за влизането си в политиката с “Продължаваме Промяната”.”

„Да, вече съм политик с една година опит. Изненадан съм и дори ужасен от това колко е различно, когато си вътре. Очакваш хората да виждат същото, а те в повечето случаи виждат друго. Важните проблеми, заради които съм в парламента, още не са решени. Бързи резултати в тази дейност няма“, казва народният представител.

„100 пъти да имах възможност да върна времето назад, 100 пъти щях да взема същото решение“, каза той.
Тогава и аз, като всеки един от тази група, съм имал известни описания. Сега съм по-уверен от всякога, че това е моето място и това са моите хора”, каза още той.
Следващата седмица той ще даде и отчет за дейността си като депутат и за това как помага на деца от центровете за настаняване. Петров се среща с тях и дарява заплатата си.

„Тези деца не живеят само на Коледа, когато ще получат тонове вафли. Имат нужда от социално общуване“, категоричен е Хазарта.

Петров коментира острата критика на президента Радев, който обяви ПП за “политическа грешка” и “шарлатания”. “Думата “шарлатанин” е много интересна. Когато застанеш пред цялото общество с вдигнат юмрук и призив “Мутри вън” и след това назначиш същите тези мутри на “Капитан Андреево”, може би трябва да погледнеш речника или огледалото”, обърна се той към Радев.

Като причина за подкрепата си към Румен Радев на последните президентски избори, Петров изтъкна “другият кандидат”. “За единият беше ясно, че е лице на някой друг. Докато г-н Радев не създаваше такова впечатление. Целият проблем с него беше в момента, в който той осъзна, че не може да управлява нито ПП, нито правителството”, каза той.

За акад. Николай Денков, който е предложението за министър-председател на ПП, Петров каза, че “той е подходящ, защото освен всички други качества, които той безспорно притежава, той не се слави като конфликтна личност”.

“Той има склонността да използва аргументи, когато води спор”, допълни Петров и определи Денков като “фигура, която умее да обединява”.

Петров заяви, че изобщо не се вижда като министър на образованието, ако такъв пост в евентуално правителство му бъде предложен. “Отговорността и компетентността, необходима, за да заемеш поста “министър” е огромна”, отговори той.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising