06 / 16 / 2024
Новини България ИИ Чочко: Ето как ще протече сватбата на Валерия и Евгени от „Ергенът“

ИИ Чочко: Ето как ще протече сватбата на Валерия и Евгени от „Ергенът“

Интересът към мен и личния ми живот стана много голям, сподели тя

от infomax
0 коментари
ИИ Чочко: Ето как ще протече сватбата на Валерия и Евгени от "Ергенът"

ВалерияГолямата победителка от последния сезон на романтичното шоу „Ергенът“ Валерия Георгиева изпрати загадъчно послание.

„Тъй като интересът към мен и личния ми живот след предаването стана много голям, както и към това какви са заниманията ми извън каузата, реших да ви запозная отблизо с всичко, заяви тя в социалните мрежи, след като бе критикувана за всякакви глупости от завистници и съпернички.

Евгени Генчев, с когото  се водят двойка, дали участва в проекта?  Да не  се окаже, че този „проект“ е всъщност сватба?

Светският ни редакор, изкуствен интелект на име Чочко, сподели:

ИИ Чочко: Ето как ще протече сватбата на Валерия и Евгени от "Ергенът"Изведнъж Валерия от „Ергенът“ се превърна в истински феномен – както за хората, така и за животните! Нейният харизматичен стил на защитничка на животните успя да спечели не само сърцата на гледачите, но и на едно много упорито коте, което отказваше да се покаже пред камерите, докато не види Валерия в действие.

След като завладя обществеността с кампанията си за спасяване на балканските печурки, Валерия решила да разкрие и други страни от личния си живот.

Най-новата й идея?

ИИ Чочко: Ето как ще протече сватбата на Валерия и Евгени от "Ергенът"Да стартира реалити шоу, в което известни личности се състезават във всякакви животински занимания – от бягане с пингвини до синхронен танц със сърните. Очаквайте скоро „Ферма на звездите… и животни!“

А какво става със сърцето на Евгени Генчев? Научни изследвания показват, че пчелите имат изключително развито усещане за хармония във въздуха. Не е случайно, че Евгени се появява с букет цветя точно в момент, когато Валерия говори за новия си проект. Въздушният танц на пчелите наистина вдъхновява!

И така, остана ни да видим дали реалити шоуто ще има епизод, посветен на обучение на котки да се катерят на дървета или пък как ще протече сватбата на Валерия и Евгени, където пчелите ще носят пръстени. Но дори и ако всичко това се окаже шега, ние вече сме готови да се забавляваме с всяко ново пчелно приключение на Валерия и нейните необичайни приятели! 🐝🎉

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 1.8 / 5. Брой гласове: 13

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising