05 / 29 / 2023
Новини Dolce vita Джони Деп подписа най-голямата сделка за мъжки парфюми на всички времена

Джони Деп подписа най-голямата сделка за мъжки парфюми на всички времена

Компанията "Диор" е сключила сделка с него за три години на стойност 20 млн. долара

от infomax
0 коментари
Джони Деп подписа най-голямата сделка за мъжки парфюми на всички времена

Актьорът от „Карибски пирати“ Джони Деп подписа най-голямата сделка за мъжки парфюми на всички времена, съобщава ДПА, цитирайки „Варайъти“.

Джони Деп подписа най-голямата сделка за мъжки парфюми на всички временаСпоред източник на медията компанията „Диор“ е сключила сделка с Деп за три години на стойност 20 млн. долара.

И „Диор“, и Джони Деп не коментират информацията, допълва БТА.

Актьорът вече беше лице на парфюма „Dior Sauvage“. Според Бернар Арно, главен изпълнителен директор на концерна за луксозни стоки LVMH, който е собственик на марката „Диор“, образът на Деп е една от основните причини за впечатляващия успех на „Dior Sauvage“

По време на съдебните дела между Джони Деп и бившата му съпруга – актрисата Амбър Хърд, компаниите „Дисни“ и „Уорнър Брос“ прекратиха сътрудничеството си с актьора. От LVMH обаче застанаха на страната на Джони Деп. Рекламите на популярния мъжки парфюм продължаваха да се излъчват по време на съдебните процеси.

Джони Деп успя да осъди бившата си съпруга за клевета заради публикация във „Вашингтон Пост“, в която Амбър Хърд описа себе си като „известно лице, жертва на домашно насилие“. В иска, заведен от Деп, се споменава, че обвиненията на Хърд в домашно насилие са стрували на актьора десетки милиони долари заради пропуснати възможности за работа.

Оценете тази статия

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Designed and Developed by MOXXadvertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност