09 / 29 / 2023
Новини България Данъчните са като орли, виждат кюфтетата и ракията от километри

Данъчните са като орли, виждат кюфтетата и ракията от километри

от infomax
0 коментари
Данъчните са като орли, виждат кюфтетата и ракията от километри

Светослав Пинтев

Данъчни са зорки, виждат като скален орел, излетял на лов за зайци или вредни гризачи.  Хеле пък , ако става въпрос за кюфтета или ракия….  Забелязват жертвата от километри.

Помните ли как бяха заловили една 70-годишна баба, която

направила домашни кюфтета

Без майтап.  Ал Капоне е невинен юноша бледен пред тази закоравяла баба край печката на дърва, пишлеме някакво. Клетият Бин Ладен и той е като пионерче пред тази опасна за цялото човечество селска жена.

Въпросната Тодорка Иванова от с. Ресен си заклала прасето жената. Което засега май още е позволено, макар че винаги може да нарушиш някоя забрана на Европейския съюз за нивото на свинското щастие при леталния изход на хайванчето. Така или иначе, Тодорка била посетена от представителни двама мъже, които жизнерадостно казали :

“Бабо, разбрахме, че имаш вкусни кюфтенца”

Помолили да ги почерпи с деликатеса, което често се случва при тези държавни служители. Тези обаче си поискали не в качеството си на служебни лица, а като частни.

Дала им бабата да хапнат, въпреки че ги кътала за внуците тези кюфтаци, тръгнали си хората доволни. После се върнали, извадили 4 лв. изпод масата и заявили, че ги дали на бабата срещу кюфтенцата. Веднага й написали акт, че продава незаконна мръвка. Може наистина да са дали 4 кинта за кюфтенцата, може и да са ги подхвърлили, за да се натегнат пред началството, че ловят опасни закононарушители. Важното е, че не са се натъкнали на някоя масонска баба, нито на такава на високопоставен гей, щото щяха да излетят като ракети „Пършинг” от НАП. А внуците на тази баба и без това сигурно заминават в чужбина.

Двама мъже са задържани за незаконно притежание на оръжие и казан за ракия, съобщи гордо МВР. Оказва се, че ракията е по опасна от танк в мазето.

В единия случай става въпрос за 43 патрона от различен калибър и два капсулдетонатора, открити в къща в село Кочериново. Другият случай касае две пушки, девет капсулдетонатора, 71 патрона от различен калибър, казан за ракия и съдове със 100 литра ракия,  са намерени в къща в село Шишковци. Последното е кошмарно, капсулдетонаторите и джепането не са никакъв проблем.

Казан за ракия и съдове със 100 литра ракия, за това са му щракнали белезниците на човека. Щото капсулдетонатори никой не пие.

Дали помните какво пишеше с огромни буква на „офиса“ на софийските хамали, който представляваше едва стена? Пишеше така:

Цветя и бонбони не пием

 

 

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност