06 / 8 / 2023
Новини АРТ Александра Сърчаджиева: Щастлива съм! Благодарна съм! На 40 съм!

Александра Сърчаджиева: Щастлива съм! Благодарна съм! На 40 съм!

Загубата на Пепа беляза двайсетте ми години, загубата на Иван беляза трийсетте ми години, н

0 коментари
Александра Сърчаджиева: Щастлива съм! Благодарна съм! На 40 съм!

Актрисата Александра Сърчаджиева отпразнува юбилей. Цял ден получаваше невероятни пожелания. Поздравихме я и ние. Днес тя публикува във Фейсбук следното.

Щастлива съм! Благодарна съм! На 40 съм! Безкрайно много ви благодаря за вчерашния ден! Благодаря ви за невероятните пожелания и цялата любов! Направихте деня ми незабравим! Пътят ми до тук беше прекрасен, макар и белязан от ужасяващи загуби! Но в живота ми за тези 40 години получих огромна любов!

Загубата на Пепа беляза двайсетте ми години, загубата на Иван беляза трийсетте ми години, но ги имах и те бяха до мен! До мен с огромната си любов и топлина! И винаги ще останат в мен и в очите на София! Сега имам невероятните си приятели и всички вас! Вие ми давате вяра и надежда, че има смисъл човек да продължи! И аз ще продължа! С усмивка на лицето си и огромна обич в душата и сърцето си!!! Вярвам, че ще бъде хубаво! Пожелавам си слънцето да гали лицето ми, а вятъра да разрошва косите ми! Нека бъдем здрави, щастливи и смирени!!! Нека се смеем и пълним очите си с красота!!! Още веднъж ви благодаря и нямам търпение да ви видя НА ЖИВО на 26.05 в Сатиричен театър „Алеко Константинов“ ! Ваша Александра, вече на 40🥳🥳🥳

Снимка: Светослав Пинтев, infomax.bg

5/5 - (1 оценка)

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност