09 / 20 / 2024
Новини Свят Той познава победителите от 40 години: Следващият президент на САЩ е….

Той познава победителите от 40 години: Следващият президент на САЩ е….

от infomax
0 коментари
Камала

В момента Камала Харис има по-големи шансове да спечели президентските избори в САЩ през ноември от Доналд Тръмп. Според Fox News на това мнение е и американският политически анализатор Алън Лихтман, който  прогнозира правилно победителя в почти всички президентски надпревари в САЩ от 1984 г. насам.

Лихтман оценява кандидатите за място в Белия дом въз основа на

13 ключови параметъра

Те включват по-специално успехите и неуспехите на тяхната партия (демократическа или републиканска) в икономическата и международната политика, наличието на лична харизма на кандидата, чиста репутация и други подобни.

Според прогнозата на Лихтман демократите, чийто вероятен кандидат е Камала Харис, досега са спечелили 6 от 13 точки, което обикновено е достатъчно за победа на кандидат. Но кандидатът на републиканците надделява само с три точки.
Лихтман обаче все още не е завършил оценката си, тъй като ще провери кандидатите по още четири точки, след като Камала Харис официално бъде обявена за кандидат на демократите.

Ако демократите не спечелят по три от тези четири точки, според изчисленията на Лихтман, те ще загубят изборите.

Избори в САЩ 2024 г.: Последни новини

Камала Харис значително повиши рейтинга си през седмицата, докато Тръмп загуби. Особено драстично се промени отношението на онези избиратели, които не са решили за кого да гласуват.

Също така ви казахме, че кръгът от кандидати за поста вицепрезидент на САЩ при Харис е стеснен до трима души. Очаква се вероятният кандидат за поста шеф на Белия дом да направи избор преди 7 август.

Кандидатът за президент на Републиканската партия Доналд Тръмп ще стартира тази седмица рекламна кампания на стойност 10 млн. долара в шест от най-оспорваните щати в опит да се противопостави на надигащата се вълна от ентусиазъм сред избирателите в САЩ и даренията за съперничката му от Демократическата партия Камала Харис, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Това е най-голямта рекламна кампания на Тръмп от януари насам, когато той се състезаваше със своите съперници републиканци за номинацията на партията си.

Предизборният щаб на Тръмп не е отговорил още на искането на Ройтерс за коментар. Агенцията отбелязва, че кандидатурата на Харис е променила хода на предизборната надпревара.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 3 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising