04 / 30 / 2024
Новини България УНИАН публикува предсказания на Ванга за Украйна и света през 2023 г.

УНИАН публикува предсказания на Ванга за Украйна и света през 2023 г.

0 коментари
УНИАН публикува предсказания на Ванга за Украйна и света през 2023 г.

УНИАН публикува предсказания на Ванга за Украйна и света през 2023

Българската прорицателка Ванга е най-известната гадателка в страните от Източна Европа. Много от нейните прогнози вече се сбъднаха, а някои тепърва ще се случват.

Особеното в предсказанията на Ванга е, че те са много абстрактни и могат да имат различни тълкувания, пише УНИАН. Украинската държавна агенция твърди, че тези предсказания са факт, в което малко  се съмняваме, но…

По-рано УНИАН публикува предсказанията на Ванга за 2022 г., а сега да видим дали Ванга е казала нещо за войната в Украйна, според агенцията. Ето:

Ванга за Украйна през 2023 г.

Баба Ванга нарече 2022 г. годината на ужасните промени в света. Сега, когато тази година изтече, всички разбират думите на гадателката.

Правейки пророчества за Украйна, Ванга не назовава точните дати и години. Много от пророчествата на гледачката за Украйна все още не са се сбъднали – може би тяхното време ще дойде през 2023 г.

Запознати с Ванга казаха, че гадателката е направила предсказание за президента на Украйна. Според нея президентът ще има трудности заради хора, които ще се опитат да го клеветят. Президентът ще устои, ако има търпение.

В дневника на дядо Гошо, който е записал думите на Ванга, се казва, че Украйна в бъдеще ще стане основна в съюза на петте държави. Може би говорим за някаква коалиция или следвоенен блок.

Ванга също има предсказание за украинците: след дълги, дълги трудности хората най-накрая ще живеят в хармония.

Различни източници, запознати с пророчествата на Ванга, съобщават, че според тях жена може да стане президент в Украйна . Ще донесе просперитет на страната си. Не се знае обаче кога ще стане това.

Има информация за пророчеството на Ванга за черна кръв, с която земята на Украйна ще бъде пролята в продължение на 7 години, след което украинците ще станат влиятелна нация, пише агенцията.
Пророчицата направила и предсказание за руснаците: според нея след 2000-та година жените в Русия ще раждат деца, които ще променят света. Пророчицата не казва дали тези промени ще бъдат към по-лошо или към по-добро, но вече е очевидно, че руснаците донесоха скръб и разрушение на света.

Общите предсказания на Ванга за 2023 г.

Сляпата гледачка говори за силна промяна на климата през 2023 г. Според нея природата ще започне да отмъщава на хората за нехайното и отношение към нея. За страните от Азия тя предсказа ужасно отмъщение, а конкретно за Индия – масов глад.
Някои от прогнозите на Ванга за 2023 г били за ожесточена борба за власт в много страни. Но дори тя не знаела победителите. Резултатите от изборите в повечето страни тази година ще бъдат непредвидими.
Също така в много страни, според нея, ще има недостиг на питейна вода. В сухите райони могат да възникнат конфликти за вода.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 1 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising