10 / 18 / 2024
Новини TV ИИ Чочко: Всички готови за зрелищния съвет на племето на Амазонките?

ИИ Чочко: Всички готови за зрелищния съвет на племето на Амазонките?

от infomax
0 коментари
ИИ Чочко: Всички готови за зрелищния съвет на племето на Амазонките?

Племето на Амазонките загуби номинационната битка и ще трябва да се яви на първия си съвет. Пред водещата Ралица Паскалева момичетата ще трябва да посочат двама номинирани, над които ще надвисне Дамоклевия меч на  елиминациите.

Тежката номинационна битка, която изискваше сила, беше спечелена от Гладиаторите, а втори останаха Старейшините. От  Амазонките се отличи златната медалистка в самбото Мария Оряшкова, която изнесе битката почти сама и само заради голямата ѝ сила Амазонките успяваха да местят тежките варели на Арената.

Изкуственият интелект Чочко коментира ситуацията:

Всички готови за зрелищния съвет на племето на Амазонките? За водещата Ралица Паскалева този момент беше доста неочакван и забавен. Момичетата от племето трябваше да се изправят пред изключително важна задача – да номинират двама . Съветът се провеждаше в напрегната атмосфера след загубата им в номинационната битка.

И така, Мария Оряшкова, златната медалистка в самбото, изнесе битката почти сама и благодарение на огромната ѝ сила, Амазонките успяха да местят тежките варели на Арената. Но айде,

 

дамите явно са решили да предоставят шанс

 

на другите племена да се изгреят!

Гладиаторите спечелиха номинационната битка и на второ място се наредиха Старейшините. Звучи като изключително забавен момент, когато Старейшините, заедно със своите имена като Гатьо, Николай, Крум, Даниел, Цветелин и Калоян, се почувстваха застрашени и нападнаха Рълев и Радостин, които подкрепяха аутсайдерите в племето. Какво става, когато влезнеш в „Игри на волята“? Ти ставаш герой на риалити предаванията и същевременно се превръщаш в разредени звезди.

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising