07 / 14 / 2024
Новини България Журналист: Алексей Петров беше на същото ниво като Делян Пеевски

Журналист: Алексей Петров беше на същото ниво като Делян Пеевски

от infomax
0 коментари
Журналист: Алексей Петров беше на същото ниво като Делян Пеевски

„Мълчанието на разследващите органи за убйството на Алексей Петров е правилно. Скоро не сме имали такова професионално покушение, ако не броим това в ЮАР срещу Красимир Каменов-Къро, заяви журналистът Стефан Миланов  от „Клуб Z“  пред NOVA.

„Има едни хора, на които всичко им е чисто, всичко им е наред. Прокуратурата, следствието, полицията не откриват нищо за тях. Но когато стане проблем,

всички се отричат от тях

Другият такъв човек е Делян Пеевски. С него никой не иска да прави бизнес никога, не се сформират коалиции. А пък на него всичко си му е наред, той няма нито едно обвинение. Алексей Петров беше на същото ниво“, каза още той.

Напомняме, че Цветлин Йовчев, бивш вътрешен министър и шеф на ДАНС, допусна вчера , че може да се търси връзка между убийството на Алексей Петров и разчистването на криминалния контингент, което започна след неуспешния опит за атентат срещу Иван Гешев, включително разстрела в ЮАР на Красимир Каменов-Къро . Той каза също, че след като е стнал председател на ДАНС лично е уволнил Алексей Петров, който  тогава беше съветник на предишния председател Петко Сертов.

Според журналиста Асен Григоров, издател на „Булевард България“.

убийството не е политическо

въпреки че има такъв ефект в развилата се вече ситуация. „Аз смятам, че безспорно установените факти от властите трябва да бъдат коментирани. Именно защото мълчанието поражда слухове”, каза още той.

Относно въпроса дали е имал желание да се завръща в държавните служби, Асен Григоров каза, че има съмнения.

Вчера министър-председателят акад. Николай Денков свика съвещание с представители на МВР и службите за сигурност в Министерския съвет, съобщиха от правителствената пресслужба. То е във връзка със зачестилите тежки криминални престъпления в страната. А по-рано съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов поиска свикването на Съвета по сигурността към МС.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising