07 / 13 / 2024
Новини България След Диана и известна спортистка признава, че е насилвана

След Диана и известна спортистка признава, че е насилвана

Надя Младенова разкри, че неин съотборник от националния отбор по шотокан-карате я ударил заради статия

0 коментари
След Диана и известна спортистка признава, че е насилвана

След като преди десетина дни актрисата от „Откраднат живот“ Диана Димитрова сподели във Фейсбук, че е била жертва на насилие от свой колега, известната спортистка Надя Младенова също призна за насилие над  нея.
Тя сподели, че преди 5 години е ударена безпричинно от съотборник от националния отбор по шотокан – карате и уточни, че не е имала връзка или конфликт с него.

„Малко след като се възстанових от изкаран вирусен менингит през 2017-та, си направих среща с две от моите съотборнички, за да се видим. Бяхме се разбрали да се срещнем в пицария в центъра. Той дойде заедно с едната от тях, за да хапне с нас, аз нямах нищо против. Все пак бяхме съотборници от доста години. Понеже бях започнала да пиша онлайн блог, подхванахме тема за него. Първата ми статия разглеждаше спорта при децата в карате и други спортове. Моя гледна точка за случващото се. В един момент осъзнах как той започва да спори с мен за тази статия. След като няколко пъти го помолих да спрем да говорим по темата, защото виждах, че се изнервя, той ме удари с опакото на ръката през лицето и ми сцепи устната. След това стана и си тръгна, псувайки“, разказа Надя в своя профил, цитирана от „24 часа“.

Аз бях в шок и не знаех как да постъпя.

Накрая се разделихме и се прибрахме. Бях на косъм и аз да си замълча като жената, която сподели своето насилие публично миналата седмица. Добре, че беше сестра ми тогава да ми каже:
“Длъжна си да направиш нещо по въпроса, може и много други като теб да са си замълчали. Кой знае още колко ще си замълчат.” Права беше.

Тогава взех решение да подам жалба срещу него.

Извадих си медицинско и го направих. Дори казах на моите съотборнички, че ще дам имената им за свидетели, но ако смятат, че не трябва да свидетелстват, това е тяхно решение. Аз ще направя това, което , което смятам за редно“, добави тя и уточни, че едната причина да спре да тренира карате е точно този случай.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.5 / 5. Брой гласове: 4

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising