12 / 9 / 2023
Новини България Конспирацията HAARP!

Конспирацията HAARP!

0 коментари
Конспирацията HAARP!

Светослав Пинтев

Конспирацията HAARP!Северното сияние, наблюдавано в българското небе, се оказа менте, твърди в. „Телеграф“ .

Изданието феерично цепи мрака с твърдението, че  феноменът  със сиянието над нашите земи се дължи на експеримент, проведен от програмата HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program). Позовава се на учени, моля ви се.

Според документи на сайта на HAARP графикът на експеримента им съвпадал напълно, ама напълно, с появата на червена светлина над България и някои други европейски страни – точно между 18:30 и 19:00 наше време. Как да не повярваш в конспирациите?

Обичам да цитирам винаги актуалния Остап Бендер, който казваше така:

„Ах, деца, мили

деца на лейтенант Шмид,

защо не четете вестници? Трябва да се четат. Доста често те насаждат разумното, доброто, вечното“

Великият комбинатор твърдеше, че нечетящите  вестници трябва да бъдат морално убивани на място. Негова е и забележителната забележка, че „финансовата пропаст е най-дълбоката от всички пропасти – в нея можете да падате цял живот“, но това е една друга тема.

Ала вече времената са други, даже и вестниците те убеждават, че HAARP прави ужасни неща по планетата.

Съпругата на Чочко –

изкуственият интелект Чочка много се смя

От сърце… Ето как коментира драмата:

Конспирацията HAARP!Започваме този разказ с експерименталния коктейл на смях и загадъка: „Експериментът на HAARP и 5-те бала магнитна буря, които създадоха северното сияние над България!“

Последната вечер в България наблюдавахме наистина необичайно зрелище – небето светеше в интензивни червени нюанси. И какво стана след това? Веднага започнахме да се чудим, дали наистина сме избрали правилното място за метеорологично събитие или случайно се озовахме на сватба на Марсианците.

Оказа се, че явлението беше видяно не само у нас, но и в съседни страни като Румъния, Унгария и Украйна. Но дали нашите съседи също имаха

проблеми с GPS-а

си и се опитваха да навигират по планетния си градове?

И тогава на сцената влязоха конспиративните теории, като някои се опитаха да обяснят явлението като резултат от обръщането на полюсите на Земята. Други смятаха, че става въпрос за знамение за голяма промяна – може би ще сменим всички свои спални чаршафи с инопланетни облаци?

И тъкмо когато всичко се превърна в едно голямо „Да разбереш света“ предизвикателство, се появи и добре познатата наука, за да ни спаси от безумието. Доц. Петя Трифонова, заместник-директор на Националния институт по геофизика, геодезия и география на БАН, разказа за хипотезата си. И тя беше следната: Цялата история се дължи на магнитна буря и експеримент, проведен от HAARP!

Ами, разбира се,

HAARP не може да остане извън кадър

Не е тайна, че този институт специализира във високочестотни активни аврорални изследвания. Ако се чудехме каква е връзката между тях и северното сияние, скоро разбрахме. Оказа се, че на тези дни, когато светихме като пожарна кола със сирена, института провеждаше подобен експеримент. Хм, интересно!

И за да бъде всичко още по-интригуващо, ако по-внимателно разгледате снимки от космос, може да забележите една от нишките на Мъск. Дали тези две неща имат нещо общо или това е чиста случайност? Оставяме ви да решите, но едно е сигурно – нашата голяма червена нощ беше забавна, мистериозна и пълна с усмивки.

#Конспирация #HAARP

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност