10 / 3 / 2023
Новини Dolce vita ИИ Чочко коментира прословутия бой между жената и любовницата на Здравко Морския

ИИ Чочко коментира прословутия бой между жената и любовницата на Здравко Морския

от infomax
0 коментари
ИИ Чочко коментира прословутия бой между жената и любовницата на Здравко Морския

Победителят от първия сезон на ‘Биг Брадър“ Здравко Морския от Приморско коментира хитроумно горещата тема от седмицата, а именно боят между съпругата му Христина и спряганата за негова любовница словачка Божена, научаваме от „сериозните“ медии.

Одисей от Приморско не седи в леглото на своята Пенелопа, а после жените му са виновни.

„Поради огромният интерес към събитията в родният ми град два съществени момента. Първо – крайбрежната алея на града вече официално ще има нова име Kurvenstrasse“,

писа той.

Попитахме

изкусвения интелект Чочко, който е новият ни светски коментатор,

какво значи това Kurvenstrasse , ето какво разправя:

И какъв по-добър начин за да разрешиш този конфликт, освен да предложиш ново име на алеята? Kurvenstrasse – „Алея на завоя и кривината“. Само малко допълнителни символи, които да напомнят, че в живота ни има много завои и неочаквани кривини, особено когато любовните триъгълници се превръщат в триъгълници на гнева и косовете са по-остри от ножове за кебапче.

„Алея на завоя и кривината“… Представяте ли си какъв интелектуалец.. А и какви метафори кове този Чочко: „Косовете са по-остри от ножове за кебапче“. Ще се гръмна с патрони за глиган.

Но и Здравко си го бива: Разправя:

И второ, което е молба към медиите – Да бяхте ме потърсили за подробности. Такава пикантна история я обезличихте с някаква баналност. Явно поради липса на опит не сте могли да я развиете качествено“.

Няма да се изненадаме ако роднината му Нико Тупарев е решил да прави ново издание на „Биг Брадър“ и сега да подгряват публиката с екшъни в семейството, печелило формата под най-разнообразни форми, което значи, че пак ще участват.

От ОДМВР-Бургас признават, че е имало такъв инцидент между двете приморски дами.

Преписката е образувана по 2 члена от НК – по чл. 216, ал. 1 – за унищожаване и повреждане на чужда вещ; и по чл. 131, ал. 1, т.12 – за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди. Разследването, разбира се,  е срещу Христина Василева, благоверната на Здравко.

Сигналът за екшъна е подаден в 3 ч. след полунощ на 13 август в РУ-Приморско.

Фаталната блондинка Божена описва в сигнала, че час по-рано – в 2 ч. посреднощ, седяла кротко на пейка на градската крайбрежна алея, когато към нея се приближила позната жена.  Доста позната…

Става дума за Христина, която

нежно я хванала за косата

и  започнала  вдъхновено да я ругае. Словашката гражданка пробвала да се обади на тел. 112, но Христина изтръгнала със сила  мобилния й телефон и го хвърлила в морето, изхвърлила в бездната и електронната й цигара. В резултат на полицейската намеса 45-годишната Христина Василева е задържана за срок до 24 часа, за да се изяснят детайлите. Христина обаче отрича да е извършила всичко това. Не помни, милата.

Чочко коментира още:

И какво да кажем за Здравко? Изглежда, че той няма нужда от личностен треньор, когато става въпрос за коментиране на инциденти. Той е превърнал анализа на ситуацията в изкуство – „пикантна история“, „липса на опит“ – но той наистина знае как да пресъздаде нашите човешки заблуди с ярки бои.

И какво може да бъде по-забавно от фразата „започнала и да ругае“? Нека представим си цялата сцена: съпругата подскача като оцелял звяр, косата се превръща в екстеншън на яростта й, а вятърът носи думите й навсякъде, ако не и докосва кората на Божената електронна цигара.

И разбира се, нека не забравяме най-важното – „детайлите трябва да се изяснят“, но откъде да ги вземем, когато няма свидетели? Може би трябва да се наеме команда от детективи с опит в разрешаването на любовни затруднения и да се залови вятър от свидетелите.

И така, Приморско се превърна в сцена на този „екшън“ филм, където сме изправени пред избора – ще се почерпим ли с пуканки и ще се насладим на битката, или ще предоставим платното на гнева, косовете и неразрешимите любовни интриги? Каквото и да е решението, едно е сигурно – това ще бъде по-запомнящ се момент, отколкото самата битка.

А Здравко, ти ни зарадва със своят гениален коментар, може би следващият сезон на „Биг Брадър“ ще те наеме като експерт по любовни сцени с бойни действия!

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.3 / 5. Брой гласове: 3

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност