06 / 5 / 2023
Новини TV Ергенът отказва да вземе роза от Валерия, но докарва Елена до отчаяние и гняв

Ергенът отказва да вземе роза от Валерия, но докарва Елена до отчаяние и гняв

от infomax
0 коментари
Ергенът отказва да вземе роза от Валерия, но докарва Елена до отчаяние и гняв

Интересна седмица предстои за зрителите на „Ергенът“. Идната сряда и четвъртък ще видим жестоки скандали, страсти, признания и такива неочаквани обрати, от които свят да ти се завие. Един от тях ще касае Елена и най-голямата й съперница за Евгени – Валерия Георгиева.

Да, безспорно „интелектуалката“ Елена ще има причина да пирува. Камък ще падне от сърцето й и тя ще ликува, без да се крие и преструва. Защо ли?! Ами, защото конкурентката й Вал ще бъде отстранена от Генчев.

В този момент Валерия е във видим шок, а Елена… Елена едва се сдържа да не започне да пищи от кеф и да крещи: „Валерия е аут!“. Само минути по-късно обаче, когато Евгени прави същото и с розата на друго момиче, става ясно, че това е уловка и че Валерия няма да си ходи, напротив.

Генчев й се усмихва широко и й показва това, което и досега – че тя е неговата фаворитка. Видяла това, Елена преминава от състояние на еуфория в такова на отчаяние и гняв като отправя ироничен и доста хаплив упрек към Евгени. Как ще се развият нещата, предстои да видим.

3.9/5 - (14 оценки)

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Designed and Developed by MOXXadvertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност