06 / 8 / 2023
Новини TV Ергенът не иска истинска булка и сватба, иска да е ментор в „Гласът на България“

Ергенът не иска истинска булка и сватба, иска да е ментор в „Гласът на България“

Вече е все едно коя печели "Ергенът"- 2, Евгени отрече мълвата, че отдавна си е избрал половинка в живота

от infomax
0 коментари
Ергенът

Ергенът не иска истинска булка и сватба, иска да е ментор в "Гласът на България"Най-желаният тв ерген в момента – Евгени Генчев, май добре се ориентира в шоубизнеса, защото актуалните слухове за него са, че след края на романтичното риалити вече ще насочи мисли към музикалния формат „Гласът на България“, където да бъде ментор.
Пианистът със световна слава май иска да затвърди популярността си и у нас, като за целта е избрал лесния вариант – няколко риалити формата, известно количество скандали, които са неизменна част от тях, и готово.
Ергенът не иска истинска булка и сватба, иска да е ментор в "Гласът на България"От екипа на „Гласът на България“ все още не са обявили новия ментор, но както се казва – всички тръпнат в очакване да разберат кой ще е той, особено при горещите намеци в публичното пространство.
Наскоро Генчев отрече мълвата, че отдавна си е избрал половинка в живота, а всичко, което се случва в „Ергенът“ е за замазване на очите и рейтинг, пише „Уикенд“.

И още нещо много важно – заради договорната си обвързаност с процудентите от „Ергенът“, Евгени ще може да се възползва и от опцията „Гласът на България“, тъй като това е единственото предаване в същата медия, в което той би бил склонен да участва./

Оценете тази статия

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност