06 / 5 / 2023
Новини Мистерии Един безценен съвет (докато сте в Япония)

Един безценен съвет (докато сте в Япония)

от infomax
0 коментари
Един безценен съвет (докато сте в Япония)

Юлиана Антонова, Фейсбук

Един безценен съвет (докато сте в Япония)
Независимо дали се намирате на най-скъпата улица, в най-скъпия квартал, на гара, в малко градче, в някой храм, в парк, на кино, в музей…, винаги може да ви се случи да изпитате неотложна нужда да ползвате тоалетна. Как да се ориентирате, ако е на японски език?
Абсолютно навсякъде, в цяла Япония мъжките тоалетни (врата, надпис или фигурка са в СИНЬО, а дамските тоалетни в -ЧЕРВЕНО.
Имате право да ползвате тоалетна(и) във всяка денонощна бакалия, кафене, ресторант, където и да сте без да сте се хранили или поръчали нещо.
Всички тоалетни са изрядно чисти и безплатни.
Най-големият производител е “ТОТО”. (Имах уникална среща в компанията и ще разкажа за нея). Абсолютни иноватори. Все нови и нови неща измислят за удобство там, където и императорът, и кралете, и големите интелектуалци, звезди и тн влизат сами (не ме апострофирайте с изключения).
Най-модерните, а те са все повече и повече са без излишни надписи и капакът сам се вдига, седалката сама дезинфекцира, водата сама се пуска, а ползвателите могат да излязат доволни, защото са измити, подмити, подсушени и освежени.
И облекчени навреме без паника.

Оценете тази статия

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Designed and Developed by MOXXadvertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност