09 / 19 / 2024
Новини Dolce vitaЗвезден прах Хороскоп за 17 септември по картите Таро

Хороскоп за 17 септември по картите Таро

от infomax
0 коментари
Хороскоп

24 августЕзотериците наредиха Картите Таро,зада повдигат завесата на утрешния ден, разкривайки неговия потенциал и предупреждения за всяка зодия. Те показват енергиите, които ще доминират и подсказват как най-добре да насочите усилията си, така че денят да премине с максимална полза и хармония.

Овен – Рицар на жезлите

Утрешният ден ще ви донесе енергия за активност и движение напред. Рицарят на жезлите ви насърчава към решителни действия, особено в професионалната сфера. Възможно е да има нови проекти или идеи, които ще изискват бърз отговор. Действайте смело, но не забравяйте за такт в отношенията си с другите.
Видео на деня

Телец – страница с пентакли

Утре Телците ще имат възможност за финансово или професионално израстване. Страницата с пентакли символизира нова информация, която ще ви помогне да подобрите положението си. Може би ще ви бъде предложено участие в печеливш проект или ще научите за възможност за инвестиция. Важно е да се обърне внимание на детайлите.

ХороскопБлизнаци – две чаши

Утрешният ден за Близнаците ще бъде ден на хармония и партньорство. Двете чаши показват близки връзки с други хора, независимо дали в личния ви живот или на работа. Това е момент, в който можете да заздравите връзката си с важен за вас човек или да намерите нови съюзници. Искреността и подкрепата ще бъдат ключът към успеха.

Рак – Асо на чашите

Утре за Раците ще се отвори време на нови емоционални начала. Асото чаши символизира потока от вдъхновение, радост и любов. Възможно е да изпитате силни емоции, както в личния живот, така и в работата. Това е чудесен момент да изразите чувствата си и да покажете на близките си колко са ви скъпи.

Лъв – Крал на жезлите

Утрешният ден ще даде възможност на Лъва да покаже лидерски качества. Кралят на жезлите ви съветва да поемете контрол над ситуацията и да ръководите другите. Това е времето, когато вашите идеи и решения ще имат голяма тежест. Основното нещо е да не прекалявате с авторитета, оставайки вдъхновяващ пример за другите.

2024 г.Дева – Седем пентакли

Утре Девите ще трябва да преценят какви са плодовете на усилията им. Седемте пентакли показват необходимостта да се спре и да се оцени напредъкът, постигнат до този момент. Може да искате да преразгледате приоритетите си и да решите какво изисква допълнително инвестиране на време и ресурси.

Везни – Четворка мечове

За Везните утрешният ден ще бъде ден за възстановяване и почивка. Четворката мечове ви насърчава да спрете и да наберете сила за предстоящите предизвикателства. Важно е да оставите настрана всичко, което можете, и да посветите време на себе си. Това е идеален момент за медитация, релаксация и вътрешно прочистване.

ХороскопСкорпион – Колесница

Утре Скорпионите ще имат динамичен ден, изпълнен с активни действия. Колесницата символизира триумф и движение напред, но за да постигнете целта си, ще трябва да проявите воля и да контролирате ситуацията. Самоувереността и решителността ще ви помогнат да преодолеете всички препятствия.

Стрелец – десет жезли

Утре Стрелците може да почувстват напрежение от задължения. Десетте жезли показват, че поемате твърде много задачи. Може би си струва да преразгледате приоритетите си и да делегирате част от отговорностите си. Не се страхувайте да поискате помощ – това може да бъде най-доброто ви решение утре.

Козирог – пет чаши

Утре Козирозите може да се сблъскат с чувство на загуба или разочарование. Петицата чаши показва ситуация, в която нещо не върви според очакванията. Картата обаче ни напомня също, че не всичко е загубено. Погледнете по-широко на ситуацията – имате възможности, които все още могат да бъдат реализирани.

24 августВодолей – Звезда

Утрешният ден ще донесе надежда и вдъхновение на Водолеите. Звездата символизира блестящи перспективи и обновление, както емоционално, така и физическо. Това е моментът да следвате мечтите и целите си, разчитайки на интуицията си. Утре ще можете да видите светлината в края на тунела, дори ако преди това е имало трудности.

Риби – Шест чаши

Утре Рибите ще трябва да се потопят в спомени. Шестицата чаши символизира връщане към миналото, което може да донесе радост или уроци. Може би ще срещнете стар приятел или ще получите новина, която ще предизвика топли емоции. Това също е време да намерите радост в простите и познати неща.

УНИАН, Виолета Орлова

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising