09 / 19 / 2024
Новини Хороскопи Хороскоп за 20 август според картите Таро

Хороскоп за 20 август според картите Таро

от infomax
0 коментари
29 август

Езотериците съставиха своите предсказания за 20 август 2024 година за всички зодиакални знаци. Какво интересно ще ви се случи във вторник – четете по-нататък. Струва си.

Овен

зодииБлагоприятно време за придобиване на нови знания и реализиране на стари замисли. Вие сте готови да възприемате и анализирате информация от различни източници, която ще ви бъде много много полезна. Въпреки това, картите съветват да не бързате и да правите всичко постепенно. Хубавите работи бавно стават.

Телец

Телците ги очаква успех и признание. Вие сте преминали дълъг път, за да постигнете това, което имате сега. Затова е по-добре да си поемете дъх и да се насладите на момента на своята слава.

Близнаци

Не се придържайте към миналото само по навик. Нещо ново и дори по-добро вече е готово да заеме място в живота ви. Картите съветват да не се страхувате да вървите напред и да преодолявате препятствията смело.

Рак

Във вторник Раците ги очаква разочарование в близък човек. Възможно е вашите очаквания да са били прекалено високи. Все пак, сега ще можете трезво да оцените ситуацията и да разберете дали си струва да продължите общуването. Не прибързвайте.

9 август

Лъв

Не трябва да сте прекалено високомерни спрямо колегите си, дори ако постигате по-добри и професионални резултати от тях. Картите съветват да продължите да изпълнявате своите задължения старателно и да не критикувате другите.

Дева

Във вторник всичко може да се развие по план. На работа може да възникнат известни трудности, а у дома конфликти. Въпреки това, ще успеете да разрешите всичко до вечерта, затова не се притеснявайте. А плановете ви вървят към релизация, триумфална при това. Победата е близо. А и щастието…

Везни

Везните напоследък изпитват тревожност и безпокойство за своето бъдеще. Струва ви се, че не можете да повлияете на ситуацията. Картите съветват да разберете причината за тези мисли и да потърсите съвет от приятели.

Скорпион

Скорпионите могат да получат неочаквано финансово възнаграждение. Около вас се появяват изгодни сделки, възможности за допълнителна работа и дори авантюристични предложения. В момента късметът е на ваша страна, затова рискувайте.

Стрелец

Ще получите неочаквано предложение от любимия човек. Това може да бъде както почивка извън града, така и идея да започнете да живеете заедно. Ако все още нямате втора половинка, във вторник всичко може да се промени.

Козирог

Козирозите ще правят всичко с удоволствие, тъй като ще почувстват увереност в себе си. Ще успеете да не сте зависими от мнението на другите. Картите препоръчват да се проявите максимално пред ръководството. И да се замислите за семейството си.

Водолей

Трябва да се вслушате в интуицията си. Тя ще ви подскаже решения за някои сложни въпроси. Също така можете да потърсите съвет от роднини, които ще ви изслушат и подкрепят.

Риби

Най-накрая ще завършите важен  проект, по който сте работили дълго време. Ръководството ще оцени високо усилията ви, а вашата репутация ще се подобри значително. Затова картите съветват да не спирате и да продължавате да постигате нови върхове.

Виолета Орлова

#картите Таро

#хороскоп

#астрология

#зодии

#любов

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 3.3 / 5. Брой гласове: 4

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising