09 / 19 / 2024
Новини България Гала хванала Стефан в крачка?

Гала хванала Стефан в крачка?

от infomax
0 коментари
Гала,Стефан
  • Според последните слухове, цитирани от „Уикенд“ Гала е хванала Стефан в крачка.
  • От години се говорело, че производителят на мед  има слабост към флиртове в социалните мрежи.

 

Гала най-накрая прозряла това, което всички от години знаят, а именно – че любимият й Стефан й изневерява. Водещата го е хванала в изневяра, твърди  „Уикенд”. Отлично запознати източници от нейното обкръжение го подшушнали на изданието. Дали е вярно,  само Господ знае. И Стефан, разбира се.

Цялата история е малко странна.

Преди дни Гала неочаквано

слезе от ефир

доста преди края на сезона на предаването си „На кафе”. Говори се, че се е оттеглила, за да се опита да заздрави връзката си.

Всички добре знаят, че Гала е лудо влюбена в Стефан, но някои се съмняват дали чувствата са взаимни?  Което си е тяхна работа, но нейсе..

От години се говорело, че производителят на мед  има слабост към флиртове в социалните мрежи и дори, че често изневерява на своята партньорка. Водещата упорито отхвърляше тези слухове, обявявайки ги за долна клюка, но дали това е така?

Според последните слухове, цитирани от „Уикенд“ Гала е хванала Стефан в крачка. Тя съвсем случайно се натъкнала на негови

чатове с друга жена,

което я разстроило много. Макар че често си затваряла очите за подобни волности, този път нещата били твърде явни, за да ги игнорира отново. Изглежда, че Стефан се е увлякъл в сериозна връзка извън брака си, настоява изданието. Пак казваме, всичко може да се окаже творение на агенция  „Една баба каза“.

Докато предишните му авантюри били  съвсем краткотрайни, сега ситуацията била по-комплицирана и дълбока. Поне така твърдят източниците им.

Гала направо изпаднала в отчаяние и започнала да търси помощ от астролози и други странни спецове, за да спаси връзката си. Докато други жени на нейно място веднага  биха се разделили със съпруга си, тя била готова да прости всичко само и само да са заедно.  Затова поискала да слезе от екран преди края на сезона.

От близкия кръг на двойката твърдят пред изданието, че Стефан

никога не е имал намерение да се разделя с Гала

За него флиртовете и евентуалното им задълбочаване били просто за разпускане, а всъщност ценял връзката им. Гала обаче вече не искала да приеме забежките му.

Водещата направила наистина много компромиси заради своята любов. Най-големият от тях е отказът й от мечтата за второ дете. В предаването „ВИП Брадър“ Стефан разкри, че й е поставил условие – да бъдат заедно само ако не го натиска  за общо дете. Сега Гала вече  очаква първото си внуче, тъй като дъщеря й Мари е бременна.

„Чудим се защо Гала го търпи! Тя е красива, успешна и умна – бързо ще си намери човек, който я заслужава. Но тя е заслепена от любов и не дава дума да се каже срещу Стефан“, коментират пред изданието приятелки на телевизионната звезда.

Междувременно, след като Гала слезе от екран, рейтингите на Нова телевизия в този часови пояс рязко паднаха, твърдят от изданието. Това несъмнено означава, че тя ще остане на екран и следващата есен, утвърждавайки се като водеща-ветеран в българския ефир.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 2.9 / 5. Брой гласове: 11

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising