06 / 21 / 2024
Новини TV Големият успех на сериала „Емили в Париж“ трансформира един незабележим площад в столицата в магнит за туристи

Големият успех на сериала „Емили в Париж“ трансформира един незабележим площад в столицата в магнит за туристи

от infomax
0 коментари
Големият успех на сериала "Емили в Париж" трансформира един незабележим площад в столицата в магнит за туристи

Големият успех на сериала „Емили в Париж“ трансформира един незабележим площад във френската столица в магнит за туристи, съобщи АП.

Героинята Емили Купър, в чиято роля виждаме Лили Колинс, живее, храни се и пазарува френски сладкиши на площад „Естрапад“. Сега вниманието на феновете на сериала може би действа негативно на хората, които живеят и работят на мястото, но сериалът е още една причина туристите да искат да посетят Париж. Дори графитите, насочени срещу сериала, вече са атракция.

Романтичната комедия, чийто трети сезон беше излъчен през декември, проследява успехите и неуспехите на Емили в работата и в любовта. При слънчево време площадът се пълни с туристи от цял свят, които снимат мястото и си правят селфита.

На площада е адресът на героинята. Тук е и ресторантът, в който работи любимият й Габриел – в ролята е френският актьор Люка Браво. И, разбира се, пекарната, от която Емили обича да пазарува.

Тиери Рабино, който е собственик на истинската пекарна на площад „Естрапад“, споделя, че сериалът е създал погрешно впечатление у туристите. Неговата пекарна представлява обикновен квартален магазин, а не луксозно заведение. Все пак Рабино е доволен от успеха на шоуто.

Стефани Жамен, която живее на площада, споделя, че тълпите на мястото са непоносими. Друг съсед дори е оставил червен графит, който гласи „Емили не е добре дошла“.

Все пак Емили не е Виктор Юго, няма да отиде в Пантеона. Тя ще се прибере у дома и всичко ще бъде наред, коментира Стефани Жамен.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising