Евгения Стефанова, Фейсбук
Ма как така ще спират Дубайския шоколад в Европа, моля ви се…. Оказало се, че бил пълен с боклуци! Пък уж натурален беше, само с кадаифче и пистачо. Сега се оказало, че не било точно тъй. Ама иначе знаят да му искат пари, колкото 6 кила пържоли, нали така?
И ето… аз не искам, но ще се наложи, те просто ме принуждават да вляза в този бизнес, да им обясня туй-онуй. Не е хубаво клиентът да се лъже! Да пишеш, че му продаваш натурален шоколад, пък той да е пълен с боклуци, негодни за човешка консумация.
Но първо да взема да си купя едни представителни
форми за шоколад,
че с тези еднократни алуминиеви тавички нямам необходимата тежест да изляза на шоколадовия ринг.
И като си спомня стотиците клипове в интернет, в които щастливи домакини правят дубайски шоколад и после хрупат леко позапечен, но по същество суров кадаиф, с което се опитват да убедят многобройната си аудиторията колко вкусен бил…
И как пък аз отказах да повярвам, че това е такава вкуснотия, каквато ми я описват, защото вече го бях направила по техните рецепти и установих, че това е някаква глупост, а не епохално откритие… И че другаде е заровено кучето!
И за какво, в крайна сметка, беше всичко това? Да ме разочароват само.
ПП: линк към възмущението ми в коментар.