06 / 8 / 2023
Новини Хороскопи Любовен хороскоп за 9 май 2023

Любовен хороскоп за 9 май 2023

0 коментари
Любовен хороскоп за 4 юни 2023

Любовен хороскоп за всички зодии: „Когато някой е в сърцето ти, той никога няма да те напусне истински”,  Мич Албом

Днешният ден ще бъде изпълнен с прекрасни любовни вълнения! Денят е подходящ не само за създаване на приятели, но и за укрепване на отношенията със сродната душа. Това може да стане чрез искрени разговори, в резултат на което вие ще затвърдите доверието си към партньора. Взаимната подкрепа е важен компонент за една хармонична връзка. За тези от вас, които все-още са необвързани няма да е трудно да реализират ново запознанство. Въпросът е колко много го искате и готови ли сте да отделите достатъчно време за нови романтични приключения.

Любовен хороскоп за 9 май 2023 Душата ти ме повика

Дневен хороскоп за 9 май 2023

Любовен хороскоп за 9 май 2023 зодия Овен

любовен хороскоп

Любовен хороскоп за днес: Днес по отношение на любовта Овните трябва да отпуснат малко контрола над ситуацията и да се вслушат в гласа на интуицията си. Звездите съветват, че докато се опитвате логично да управлявате развитието на отношенията, вашият потенциал е ограничен от твърдите рамки и зависи от това как самите вие я програмирате. Но, ако днес изберете да пуснете юздите, доверявайки се на шестото си чувство в любовта, пред вас ще се открият много нови възможности, за чието съществуване дори не сте и подозирали!

Любовен хороскоп 9 май 2023 зодия Телец

любовен хороскоп

Основната тенденция на този ден е желанието да се замени хуморът със сатира. Попаднал под него, Телецът може да започне да пробожда любимия човек с остроумие, без да забелязва колко дълбоко може да го нарани. Хороскопът предупреждава срещу състезания в иронията: оставете шегите за друг ден, а днес е по-добре да се въздържате напълно от тях. Друг риск от този ден е прекомерното любопитство. Ако Телецът е в ранен етап на взаимоотношения, той не трябва да задава твърде много въпроси днес.

Любовен хороскоп за 9 май 2023 зодия Близнаци

Любовен хороскоп за 9 май 2023

Днес е денят, в който сърцата замлъкват – вместо това говори разумът. В този ден можете да се почувствате сякаш някой ви е залял със студена вода върху главата. Връзки (както минали, така и настоящи) ще се проявяват в друга светлина, така че лесно ще откриете всичките слаби места. Хороскопът ви съветва да използвате днешната яснота на съзнанието, за да анализирате и подобрите това, което не ви подхожда. Тези, които не са споделили любовта, ще открият път, по който да се доближат до обекта на своята обич или да преосмислят емоциите си. Може би е дошло време да се отделите от тази натрапчива зависимост?

Любовен хороскоп за 9 май 2023 зодия Рак

Любовен хороскоп за 9 май 2023

Днес, според любовен хороскоп за 9 май 2023, Ракът бива да стои мълчалив, ако иска да направи романтично запознанство с човека на мечтите си! Всичко, което трябва да направите, е да преодолеете срамежливостта си и да покажете интелигентността си в комуникацията. Може би за известно време Ракът ще трябва да държи инициативата извън ръцете си, за да отпусне събеседника си, но тогава той няма да бъде спрян! Днес имате всички предпоставки случайното запознанство да прерасне в сериозна връзка.

Любовен хороскоп 9 май 2023 зодия Лъв

Любовен хороскоп за 9 май 2023

Любовта е като живак: може да се държи в отворена длан, но не и в стиснат юмрук. С други думи, най-лошото нещо, което можете да направите днес, е да притиснете партньора си или да го принудите да направи нещо, което не му харесва. Свободата и независимостта са във въздуха днес, така че перфектната романтична среща трябва да даде и на двама ви прилив на адреналин или поне порция свежи усещания: нов филм, нов ресторант, нов начин да зарадвате партньора си…

Любовен хороскоп за 9 май 2023 зодия Дева

Любовен хороскоп за 9 май 2023

Звездите от хороскопа ви съветват, да прекарате тази вечер в ресторант с чаша вино или шампанско. Магични обяснения в любов, разговори за съвместно бъдеще и подобна романтика са идеални за завършек на тази вълшебна и романтична вечер. Вие и вашият любим човек можете прекрасно, да бъдете хора, които неизменно бързат, да се притичат на помощ. Дори, ако това е дебютното ви съвместно спасяване на нечие щастие и благополучие всичко ще бъде точно и гладко.

Любовен хороскоп за 9 май 2023 зодия Везни

Любовен хороскоп за 9 май 2023

Днес любовта може да ви очаква и да ви намери навсякъде, където сте в момента. Това, може да се случи на ново място, на което никога не сте били, където можете да се запознаете с нови приятели, да изградите нови впечатления. Става дума за необвързаните хора, които не са срещнали своята сродна душа. Но тези от вас, които са намерили своя партньор в живота, също няма да навредят да се отпуснат със семейството си на ново за всички вас място.

Любовен хороскоп за 9 май 2023 зодия Скорпион

Любовен хороскоп за 9 май 2023

Днес Скорпионът, за да се чувства щастлив, ще бъде необходимо да открие нещо ново в живота си! Това важи за всяка сфера – от работата до любовта, но не е нужно промените да са драстични. В личния живот звездите съветват Скорпиона, ако се чувства самотен, смело да тръгне към нови запознанства. Ако той има партньор, трябва да опитат нещо ново заедно днес. Значението на това е просто: енергията на любовта, като река, трябва постоянно да се стреми напред. При застой се превръща в блато.

Любовен хороскоп за 9 май 2023 зодия Стрелец

Любовен хороскоп за 9 май 2023

Опитайте се да избегнете разногласията с любимият човек. Може би вашето мнение не съвпада с неговото и не е задължително. Защо изобщо трябва да е същото? Всеки от вас е индивидуалност и има право да мисли, както намери за добре, според собствените си разбирания. Но трябва да се опитате да намерите допирни точки за контакт и просто желание да се разбирате. Само не убеждавайте партньорът ви, че вие сте прави. Въпреки малките разногласия, можете да се надявате на по-силни любовни, страстни отношения.

Любовен хороскоп за 9 май 2023 зодия Козирог

Любовен хороскоп за 9 май 2023

Позволете си да флиртувате и да мечтаете малко – звездите ви обещават добър период, за да разрешите много от проблемите си. Не очаквайте активност от партньора си – всичко ще бъде във вашите ръце, ако не си позволите да бъдете мързеливи. Ако сте във връзка, бъдете внимателни към думите на партньора си – те ще ви донесат приятно изживяване. Ако се чувствате напрегнати, позволете си да флиртувате малко и ще се отпуснете. Покажете внимание и инициативност – днес това ще ви донесе повече ползи, отколкото очаквате.

Любовен хороскоп за 9 май 2023 зодия Водолей

Любовен хороскоп за 9 май 2023

Насладете се на прекрасната вечер с новия ви партньор, защото можете да разкриете много неща за себе си. Благодарение на неизчерпаемото ви любопитство, винаги сте успявали лесно да създавате нови познанства във всякакви житейски ситуации. Сега е благоприятно време за това. Днес не усложнявайте ситуацията и не губете енергията си напразно, защото животът е толкова кратък. Гледайте по-ведро на взаимните ви отношения. Трябва да се отпуснете, но не да се затворите вкъщи.

Любовен хороскоп за 9 май 2023 зодия Риби

Любовен хороскоп за 9 май 2023

Обърнете повече внимание на половинката си. Не се колебайте открито да заявите чувствата си, намерете начин да зарадвате любимия си човек. Очертава се емоционално наситен ден. Бъдете спокойни и толерантни към капризите на партньорът ви, не забравяйте да давате подаръци и си припомнете как можете да организирате приятни изненади по-често. Ако любовта и взаимното доверие съжителстват във вашата връзка, то това е сигурен знак за дълъг съвместен живот.

Седмичен хороскоп за дните от 8 до 14 май 2023

Чутовна драма! Асен Блатечки обидил Тома в „Като две капки вода“: Грозник, виж се, бе

Оценете тази статия

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност