06 / 5 / 2023
Новини Хороскопи Любовен хороскоп за 26 май 2023

Любовен хороскоп за 26 май 2023

0 коментари
Любовен хороскоп за 28 май 2023

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 26 май? Дори малко обич премахва всякаква омраза и болка. Дори капка обич притежава огромна мощ. Обичта е способна да предизвика невероятни промени в съзнанието, в нашите тела, умове и сърце. Ние притежаваме силата да даряваме обич. Всеки един от нас носи много обич в себе си. Избирайки любовта, изцеляваме не само собствения ни живот, но и този на света.   

Любовен хороскоп за 26 май 2023 Любовен хороскоп за юни 2023 за всички зодии

Дневен хороскоп за 26 май 2023

Любовен хороскоп за 26 май 2023 зодия Овен

любовен хороскоп

Овен, днес звездите на любовта ви призовават на направите следното, което отнема секунди, но е с мощен енергиен потенциал. Помислете си за миг за някого, който ви обича и високо цени мнението ви. Сега се погледнете през очите на този човек. Какво е усещането ви точно сега? Може би чувството е прекрасно… Усетихте ли колко е лесно да насочите нещата и към себе си. Вие носите силата да дарявате с благослов, което означава да насърчавате, да придавате сила, да извисявате целия живот.

Любовен хороскоп 26 май 2023 зодия Телец

любовен хороскоп

Телец, помислете си с какви действия изразявате обич и загриженост към любимите ви хора? И да, тук хората са различни помежду си. Някой може да изразява обичта си, като сготви вечеря на любимия си човек, друг като проведе специален разговор, трети ще помогне на нуждаещ се. Отделете малко време и помислете – повярвайте, че ще си заслужава. Важно е, обаче, да попитате и сродната душа по какъв начин можете да бъдете от полза и кое е важно за нея или него.

Любовен хороскоп за 26 май 2023 зодия Близнаци

Любовен хороскоп за 26 май 2023

Близнаци, действията произтичащи от обичта лекуват рани и не позволяват на страха и негативните емоции да надигнат глава. Когато вашите действия са продиктувани от обич, вие сте защитени от ефекта на гнева. Усетите ли, че у вас възникват мисли на тревожност, незабавно, на мига, ги заменете с делата на любовта. Благославяйки околните вие самите получавате същото. Ще видите как животът ви ще започне да се изпълва с благоденствие. Нито едно на обич не остава неоценено.

Любовен хороскоп за 26 май 2023 зодия Рак

Любовен хороскоп за 26 май 2023

Рак, днес, според любовен хороскоп за 26 май 2023, ако днес вашата сродна душа ви попита какво е по–ярко: звездите или очите, вие отговорете така: „Че от очите й излиза толкова ярка светлина, че направо боли да гледате в тях“. Ако ви попита кое е по-важно: нейният или неговият живот или вашата любов, отговорете, че няма живот, ако в него не сте заедно. Кажете колко много я/го обичате – лудо, безкрайно, безвъзвратно, безусловно. Така шансът да останете заедно завинаги е огромен!

Любовен хороскоп 26 май 2023 зодия Лъв

Любовен хороскоп за 26 май 2023

Лъв, днес Лъвовете ще се чувстват, както когато са срещнали за първи път своята половинка. В главата им ще просветне мисълта: „този човек завинаги ще остане в сърцето ми!“ Ще се чувства, че всеки ден е изключителен и животът е изпълнен с ярки цветове! Обичам, когато ме гледаш с вълшебните си очи, увиваш ме нежно в прегръдките си и ме целуваш сладко! Когато си наоколо, целият свят замръзва, оставаме само ти и аз!“

Любовен хороскоп за 26 май 2023 зодия Дева

Любовен хороскоп за 26 май 2023

Дева, народните мъдрости казват, че един човек е щастлив, когато е обичан. Днес това ще важи с пълната си сила за представителите на този знак. Звездите са напълно съгласни с това. Хороскопът ви съветва – обичайте се до полуда, до безпаметност. Днес имате двоен късмет, защото съдбата ви дарява с радостта да изпитате взаимната си любов. Благодарете й взаимно, че стана виновник за вашите прекрасни чувства и ви е дарила с това приказно усещане за неизмеримо щастие.

Любовен хороскоп за 26 май 2023 зодия Везни              

Любовен хороскоп за 26 май 2023

Везни, звездите днес благоприятстват обвързаните Везни. Ето какво вещаят те. Хората казват, че семейният живот е тест за издръжливост на чувствата! С чест сте издържали всичко, заедно сте решили толкова много проблеми и сте си станали още по-близки и по-скъпи. Страстта ви е само по–силна, а  прегръдките по-топли и по-мили! Благодарете си от сърце, че съдбата ви е събрала и се обичате толкова чисто и силно.

Любовен хороскоп за 26 май 2023 зодия Скорпион

Любовен хороскоп за 26 май 2023

Скорпион, днес Скорпионът ще бъде позитивен и е почти невъзможно да го извадите от това състояние! И защо, изобщо трябва? Със своя слънчев, весел поглед върху живота, той е в състояние да зарази всички около себе си и на първо място любимия човек. В такива дни се отнасяте към проблемите по-лесно и те се решават лесно. Така че, ако избраникът му има няколко нерешени въпроса, днес е моментът бързо да ги обсъдите. Можете да се заемете с приятно занимание.

Любовен хороскоп за 26 май 2023 зодия Стрелец

Любовен хороскоп за 26 май 2023

Стрелец, днес ще се опитате да си представите колко дълбоко обичате сродната си душа? Нито един световен океан не може да се сравни с тази дълбочина! Влюбени във вас от първата секунда на вашето познанство – любовта от пръв поглед ви срази на място, плени умовете и сърцата ви едновременно. Но вие обожавате да бъде в този плен! В крайна сметка със сигурност знаете, че на Земята няма такова великолепно, очарователно, мило и привързано чувство като пламенната любов!

Любовен хороскоп за 26 май 2023 зодия Козирог

Любовен хороскоп за 26 май 2023

Козирог, днес ще трябва да действате като експерт по лични въпроси! Най-вероятно някой от роднините или приятели ще ви сподели за проблемите на връзката си. Денят убеждава Козирога да се настрои, че ще бъде личен терапевт. Той ще бъде отличен слушател, който фино усеща събеседника. Благодарение на такава възприемчивост, днес лесно ще може да разбере същността на любовните проблеми на другите и да даде най-добрите практически съвети.

Любовен хороскоп за 26 май 2023 зодия Водолей

Любовен хороскоп за 26 май 2023

Водолеи, енергията на този ден ще ви направи страстни и инициативни, но и леко капризни. Не допускайте да се превърнете в роби на своите желания. Проблемът е напълно възможен, ако личните им навици не са в хармония с външните канони — например естетически. Специфичността на поведение може да ви създаде дребни недоразумения. Вие сте един от най-чувствителните и интуитивни знаци, така че със сигурност ще откриете вярното решение.

Любовен хороскоп за 26 май 2023 зодия Риби

Любовен хороскоп за 26 май 2023

Риби, изтанцувайте най-величественият валс на любовта! Съдбата ви завъртя в страстен танц на любовта, така че нека той да трае вечно! И знаете ли, от момента, в който се срещнахте, разбрахте, че имате късмета да срещнете най-красивото, добро, очарователно и просто безупречно същество на света! Това е вашата втората половина. Ето защо, вашият любовен танц е толкова красив, хармоничен, направо неземен!

Ръчен часовник, принадлежал някога на последния император от династията Цин, вдъхновил Бертолучи

На фестивала в Кан продължителността на овациите след прожекции се измерва стриктно с хронометър

Оценете тази статия

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Designed and Developed by MOXXadvertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност