09 / 29 / 2023
Новини България Григор Лилов: Убийството на Трактора 2. За най-сигурно е застрелян в главата – в окото

Григор Лилов: Убийството на Трактора 2. За най-сигурно е застрелян в главата – в окото

от infomax
0 коментари
Григор Лилов: Убийството на Трактора 2. За най-сигурно е застрелян в главата - в окото

Григор Лилов, журналист. Фейсбук

Убийството на Трактора
2. СТИГА С ТЕЗИ БРЪЩОЛЕВЕНИЯ!

Аман от глупостите на колеги, спецове, МВР и прокуратура.
Алексей Петров е бил само с една жена, о, не, ще се поправим, сбъркахме – бил освен с нея и с трима охранители, там редовно намиращата се в отлична физическа форма бивша барета бягал с нея крос (възраст на спътницата – 48 години), ох, сбъркахме, не бягал крос, а там се разхождал редовно, простреляната жена се развикала за помощ и я чули, ох, не я чули, но тя, берейки душа, позвънила на тел. 112, берейки душа и прекрачвайки през прага на смъртта описала нападателя, тя била треньорка по тенис (в качеството си на директор и основен ръководител на ключови дружества на Алексей Петров!) и т.н., и т.н., и т.н. бръщолевения…
Ами продължавайте, дами и господа службаши, с тази ваша „професионална“ експертиза! За да ви видим колко сте „способни“ от една страна, а от друга – какво се опитвате да скриете.

Фактите!

Човек с толкова покушения срещу него не мърда дори до тоалетната без охрана, навсякъде ходи с бронирана жилетка (и сега е бил, за което се мълчи). И затова за най-сигурно е застрелян в главата – в окото, докато спътницата му е простреляна, така да се каже, обичайно – в гърдите.

И никакви охранители не е имало край тях, защото неговите са супер професионалисти – бивши червени барети, натренирвани редовно в израелски и западни школи до реакции на автоматизъм и щяха незабавно да открият стрелба и започнат преследване. И няма как жената да е „видяла“ убиеца, а те – не,

няма как умиращата от раната жена да е позвънила на 112,

а те да не са!
.
Трактора и спътницата му са убити на разстояние само десетки метри от ресторант „Воденицата“, както вече ви съобщих в предишния пост. Изстрели не са чути – било е със заглушител. Не са чути, защото на паркинга на това много елитно заведение винаги има пазачи и щяха веднага да сигнализират.
По моя информация двамата са обядвали там и по едно време решили да се поразходят, прекъсвайки обяда. И понеже се забавили, започнали да ги търсят.
Останалото ви е известно.
Такава „разходка“ – инцидентно мръдване встрани, може да има

едно-единствено обяснение –

някаква конспиративна среща с някого (мъж или жена), който не трябва да се знае от никой друг и да се види от когото и да е било с кои се среща.
„Воденицата“ е много удобно място като предлог за такава среща. Тя е с много добра кухня и прекрасно обслужване, пълна е с елитни клиенти – политици, много едри бизнесмени, чуждестранни мениджъри и дипломати, така че присъствието на Алексей Петров въобще няма как да направи впечатление… И гората стъпва на прага й, както се казва. Мърдаш за малко навън в нея с дясната ти ръка в бизнеса – или сте предали „нещото“, или сте получили указанията и се завръщаш – ни лук ял, ни лук мирисал.
Този път връщането не се състоя.
По-лесният отговор според мен е „защо“. По-трудният е от кого.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.2 / 5. Брой гласове: 10

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност