06 / 4 / 2023
Новини България Бойко Станкушев: Мирише на руска връзка в убийството на Красимир Каменов – Къро

Бойко Станкушев: Мирише на руска връзка в убийството на Красимир Каменов – Къро

Те стрелят по всичко, което мърда – кучета, котки, канарчета....,Кюфтетата стават все по малко и започват да се бутат

от infomax
0 коментари
Бойко Станкушев: Мирише на руска връзка в убийството на Красимир Каменов - Къро

Мирише на руска връзка в убийството на Красимир Каменов – Къро. Той завлече много тайни в отвъдното. Може да е настъпил нечий чужди интереси“, заяви  журналистът и създател на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев.

Структурите на Държавна сигурност

и част от старата партийна номенклатура започнаха в началото на 80-те години да си създават паралелни, невидими структури, за да може като се обърне палачинката, да запазят икономическата си власт. Хората виждаха едни яки момчета с черни тениски и бръснати глави – мутри, които обикаляха. Но хората зад тях стояха същинските собственици и кукловоди. това са хора, които не се появяват в публичното пространство и успяха да генерират за 30 години огромно количество пари, с което могат да си позволят да правят каквото искат. Това заяви в студиото на „Събуди се” на NOVA журналистът Бойко Станкушев коментирайки убийството на Красимир Каменов – Къро в Кейптаун.

„Има някакъв кодекс на честа и при мафиотите

В това убийство мирише на руски почерк. Те стрелят по всичко, което мърда – кучета, котки, канарчета”, подчерта журналистът.

По думите му Къро от инструмент, който е селекциониран, защото е интелигентен, развива един голям бизнес и в един момент решава, че може да е автономен. „Вероятно е станал толкова голям, че е решил да си повярва, че може да е сам. Това е първата грешка, която е допуснал. Той и затова вече 17 години не е в България. Втората грешка, която е допуснал, че може би, че е настъпил нечий чужди интереси. Трето – той дълго е свързан с други имена от българския ъндърграунд като Таки. Някаква синергия от български и чужд ъндърграунд е решила, че той пречи и го е унищожила”.

„Той завлече много тайни в отвъдното. Като няма свидетел, няма да има проблем“, допълни Станкушев.

Оценете тази статия

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Designed and Developed by MOXXadvertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност