09 / 29 / 2023
Новини Хороскопи Астрологичен съвет за 17 август 2023

Астрологичен съвет за 17 август 2023

0 коментари
астрологичен съвет

Астрологичен съвет за всички зодии:  Има много начини да признаете любовта си и да покажете на хората колко много държите на тях. Затова дръжте сърцето си отворено, докато търсите най-добрите думи, докато подготвяте изненада, докато планирате как да помогнете на ближния.

Астрологичен съвет за 17 август 2023 Златни съвети при често главоболие

Астрологичен съвет за 17 август 2023 зодия ОВЕН

астрологичен съвет

Овен: Доверявайки се на вътрешните си усещания, днес ще можете да съзрете различно разбиране за същността на нещата, събитията, хората и явленията. Ще можете да разберете, че животът е даден не за страдание, а за любов и блаженство.

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет

Телец: Едно безполезно преживяване според вас може да се превърне в ключ към нов живот за друг. Споделяйте, помагайте, вдъхновявайте и ще получите подкрепа от Вселената в осъществяването на вашата цел! Може би вашето мнение и гледна точка ще се превърнат в спасителен пояс за някого.

Астрологичен съвет за 17 август 2023 зодия БЛИЗНАЦИ

Астрологичен съвет за 17 август 2023

Близнаци: В ден с такава силна енергия е важно да сте в хармония със себе си, да сте по-внимателни към сигналите на душата си – на моменти може да ви напрягат, но ще са осезаеми. Бъдете готови за факта, че другите може да са твърде ревностни, за да защитят невинността си.

Съвет за зодия РАК

Астрологичен съвет за 17 август 2023

Рак: Пожелавайте добро, където и да отидете и където и да се появите, и тази енергия ще ви се върне стократно. Научете се да слушате интуицията си и да разчитате знаците, които тя ви изпраща.

Астрологичен съвет за 17 август 2023 зодия ЛЪВ

Астрологичен съвет за 17 август 2023

Лъв: Задайте си въпросът „Какво мога да дам на света, в който живея? На моето семейство, моите приятели, моята среда?“ – това е най-високата степен на реализация на  целта,  когато човек мисли за това каква полза може да даде на другите. Следете накъде е насочена вашата жизнена сила и активност.

Астрологичен съвет за 17 август 2023 зодия ДЕВА

Астрологичен съвет за 17 август 2023

Дева: Запомнете, че човек сам твори реалността си, с всички радости и проблеми. Това, което изпращаме във Вселената, е това, което ни се връща стократно по-силно. Опитайте се да стоите далеч от всякакви скандали, тревоги и напрежение.

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Астрологичен съвет за 17 август 2023

Везни: Всички начинания в този ден ще бъдат успешни, всичко зависи от вас, най-важното е да не спирате наполовина. Препоръчително е да не оставате в изолация. Търсете удобна за вас комуникация.

Астрологичен съвет за 17 август 2023 зодия СКОРПИОН    

Астрологичен съвет за 17 август 2023

Скорпион: Обърнете внимание на тялото си, защото това е Храмът, в който живее вашата Душа. Вдъхнете живот на всичките ви натрупани идеи, започнете да изпълнявате плановете си. Всичко ще бъде успешно в този ден.

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Астрологичен съвет за 17 август 2023

Стрелец: Пазете образът на вашия триумф в сърцето си, не забравяйте за крайната цел по пътя. Дръжте това изображение пред очите си като ориентир. Този прост, но ефективен метод ви позволява да се издигнете над хаоса.

Астрологичен съвет за 17 август 2023 зодия КОЗИРОГ

Астрологичен съвет за 17 август 2023

Козирог: Днес звездите ви призовават да отидете отвъд съзнанието си и да повярвате, че Великият план всъщност работи във ваша полза, а не срещу вас. Целият свят всъщност е сцена! Така че, изиграйте ролята си с грация и уравновесеност, без да позволявате драмите на други хора да ви повлияят, по какъвто и да е начин.

Астрологичен съвет за 17 август 2023 зодия ВОДОЛЕЙ

Астрологичен съвет за 17 август 2023

Водолей: Обичате това, което правите, но понякога се чувствате сякаш сте затънали в коловоз. Не се отчайвайте и още повече не се отказвайте от това, което сте започнали. Намерете нови подходи към повтарящи се задачи, за да събудите чувството си на благоговение и удивление. В същото време не забравяйте да бъдете последователни и упорити.

Съвет за зодия РИБИ

Астрологичен съвет за 17 август 2023

Риби: Когато погледнете назад към траекторията на живота си, осъзнавате, че сте благодарни за всичко. Благодарни, дори и за разбитите мечти и илюзии. Това е добро напомняне, че всичко наоколо е временно и че скоро всичко внезапно ще се промени към по-добро.

Дневен хороскоп за 17 август 2023

Любовен хороскоп за 17 август 2023

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност