Новини Хороскопи Хороскоп по картите Таро за 24 септември

Хороскоп по картите Таро за 24 септември

от infomax
0 коментари
Хороскоп

8 септемввриКартите Таро са много древна техника, която разкъсва булото на бъдещето, за да надникнете в него и да сте подготвени  за изненадите му.

Утре картите  Таро предвиждат неочаквани обрати, които ще засегнат всяка зодия. Някои застават пред  предизвикателства, други ще получат ценни съвети, а трети ще открият нови възможности. Дори любов…

Овен – Император

Утре ще трябва да поемете водещата роля, тази на лидер и визионер. Императорът не е случайна карта, нали се сещате?  Тя иска дисциплина и отговорност. Може да се наложи да вземете много важно решение или да действате като ментор на другите. Дръжте ситуацията под контрол. Импровизирайте,  а за това се доверете смело на способностите си.

Хороскоп по картите Таро за 21 септемвриТелец – Любовници

Картата на влюбените не е само за тях, разбира се. Но пък сочи доста за чувствата. Тя изиква избор, свързан със сърдечни въпроси или важни взаимоотношения. Утре може да се изправите пред дилема и да последвате гласа на сърцето си. Не се страхувайте да се доверите на чувствата и интуицията си.

Близнаци – Магьосник

Картата на Магьосника сочи, че утрешният ден ще бъде пълен с възможности за Хороскопреализиране на вашите идеи. Вашето остроумие и креативност ще бъдат в най-добрия си вид и ще можете лесно да преодолявате всякакви препятствия. Основното нещо е да вярвате в себе си и да не се съмнявате в потенциала си.

8 септемввриРак – Луна

Утре трябва да сте внимателни и внимателни. Луната показва възможността за илюзии и скрити опасности. Опитайте се да избягвате прибързаните решения и да се доверявате повече на интуицията си. Утре е ден за размисъл и търсене на скритите истини.

Лъв – Колелото на късмета

Колелото на съдбата  е индикатор за промяна и развитие. Утре ще преживеете неочаквани събития, които могат да доведат до  невероятни нови възможности. Не се съпротивлявайте на потока от промени, дори и да ви изглежда внезапен. Съдбата е на твоя страна.

Дева – Сила

Утре ще почувствате прилив на вътрешна сила и огромна увереност.  Предвкусвате усреха.  Картата Сила символизи контрол над себе си и емоциите си. Може да се изправите пред трудни предизвикателства, но вашата устойчивост , сила и мъдрост ще ви помогнат да преодолеете всички трудности.

Везни – Справедливост

Утре ще трябва да се сблъскате с въпроси , свързани със справедливост и баланс. Картата на справедливостта насърчава обективността и честността във вашите действия. Може да се наложи да вземете важно решение или да се справите с трудна ситуация. Бъдете безпристрастни.

Хераклея СинтикаСкорпион – Кула

Утрешният ден може да донесе неочаквани промени или идеи.  Кулата символизира разрушаването на стари структури, за да се направи път за нови. Бъдете готови за промяна, дори и да е доста неочаквана. В крайна сметка тези промени ще бъдат към по-добро.

Стрелец – Слънце

Утре ви очаква светъл ден на радост и успехи. Слънчевата карта показва положителни събития и ярки моменти. Това е идеалният момент да споделите енергията си с другите и да се насладите на момента. Късметът ще бъде на ваша страна.

Козирог – Отшелник

Утре ще жадувате за уединение и размисъл. Отшелникът показва необходимостта от вътрешно търсене и саморефлексия. Може да ви трябва  още време, за да подредите  и оцените чувствата и целите си. Това е добър ден за медитация и анализ.

Водолей – Звезда

Утре ще почувствате прилив на надежда и вдъхновение. Звездната карта символизира надежда и перспективи за бъдещето. Това е времето да мечтаете и да правите планове. Вярвайте в себе си и идеите си – те ще ви доведат до успех.

Риби – Висша жрица

Утре интуицията ще стане ваш много важен помощник.  Вярвайте му.  Висшата жрица показва необходимостта да слушате вътрешния си глас и да следвате интуицията си. Може да получите важно съобщение чрез сънища или знаци. Доверете се на чувствата си.

#Хороскоп

#хороскоп за днес
#хороскоп за утре
#карти таро
#астрология
#Зодии

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.7 / 5. Брой гласове: 3

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising